Vill du behålla den här sökningen?

Få nya annonser som matchar din begäran via e -post varje veckaTack!

Vi har sparat din begäran. Du kommer att få e -postuppdateringar varje vecka med de senaste nyheterna som valts ut åt dig!

Köp mark i imperiet

Купить землю в Империи

Mark i Imperia och mark för att bygga ett hus eller villa är nu mycket relevanta på fastighetsmarknaden i Ligurien. Att bygga ett nytt hem är trots allt alltid mer ekonomiskt än att köpa ett sekundärt. Jag måste säga att imperiet som bosättning bildades i början av förra seklet från två närliggande städer - Porto Maurizio och Onelia. Avståndet mellan dem var tre kilometer, och de levde ganska isolerade från varandra.

Samtidigt uttryckte invånarna i dessa städer en uppriktig ovilja att förena sig, och till och med ovanstående dekret övertygade dem inte att göra det omedelbart. Dessutom ville ingen av städerna vara platsen där den nya stadens administrativa centrum skulle ligga, så den måste ligga i utkanten, bort från de två huvudstadsområdena. Idag är detta ett så ovanligt inslag i denna stad.

{skära}

Under många år, tills dessa två bosättningar assimilerades, löste de förbindelserna med varandra, även med hjälp av vapen. Efter att dekretet om enande utfärdades började dessa städer lära sig tillsammans för att hantera en ny och redan gemensam bosättning. Ett av stegen mot försoning var beslutet att bygga en handels- och turisthamn som skulle förena båda områdena, och behovet av att bygga en järnvägsstation uppstod. Imperiets land såg under sin livstid till och med andra världskriget, då det bombades mer än en gång. Och franska trupper ockuperade till och med dessa territorier i en månad. Först på 70-talet började imperiet att byggas om, så den efterlängtade turisthamnen öppnades först 2009.

Idag är försäljningen av mark i imperiet ganska aktiv, och inte bara bland lokalbefolkningen. Utlänningar, som inkluderar våra landsmän, är inte motvilliga till att bli ägare av mark för att bygga ett hus i Ligurien, eftersom denna möjlighet låter dig bygga fastigheter enligt det projekt som du gillar bäst och inte behöver stå ut med en befintlig layout . Du kan köpa mark i Ligurien till olika priser, allt beror på dess storlek, tillgång på kommunikationer och läge. En tomt i Italien är till salu på förmånliga villkor, inte bara för italienare, utan även utlänningar kan bli ägare till sådan mark till förmånliga priser.

Vi hjälper dig att välja vilken tomt som helst i Empire till bästa pris, både för konstruktion och för alla andra behov. Dessutom garanterar vi att du inte kommer att stöta på några fallgropar på grund av din nya fastighet, eftersom vi noggrant kontrollerar allt och självständigt förbereder dokument om försäljning och köp, eftersom vår personal anställer kompetenta jurister som alltid är uppdaterade med alla ändringar av italiensk lag.

 
Tomt med projekt i Imperia
€ 230.000

Tomt med projekt i Imperia

Försäljning: Massa #3433

Tomt med godkänt projekt i Imperia En tomt med ett godkänt projekt är till salu i staden Imperia i Oneglia -zonen med en vacker utsikt över havet. Privat åtkomst. Cirka 900 meter från centrum. Det är möjligt att bygga...Vill du vara medveten om när nya objekt med sådana egenskaper dyker upp?

Spara din sökning
Italien
AiroleAlassioAlbengaAlbisola SuperioreAlbissola MarinaAltareAmegliaAndoraÄpplenApricaleArcolaArenzanoArmoArnascoAurigoAvegnoBadaluccoBaiardoBalestrinoBandBardinetoBargagliBergeggiBeverinoBilvårdBogliascoBoissanoBolanoBonassolaBordigheraBorghetto D'ArrosciaBorghetto Di VaraBorghetto Santo SpiritoBorgio VerezziBorgomaroBormidaBorzonascaBrugnatoBusallaCalice Al CornoviglioCalizzanoCampo LigureCampomoroneCamporossoCarascoCaravonicaCarpasioCarrodanoCasanova LerroneCasarza LigureCastel VittorioCastelbiancoCastellaroCastelnuovo MagraCastelvecchio Di Rocca BarbenaCastiglione ChiavareseCelle LigureCengioCeranesiCerialeCerianaCesiumChiavariChiusanicoChiusavecchiaCicagnaCisano Sul NevaCivezzaCogoletoCogornoCoreglia LigureCosio Di ArrosciaCosseriaCostaraineraCrocefieschiCypressDavagnaDegoDeiva MarinaDiano ArentinoDiano CastelloDiano MarinaDiano San PietroDolceacquaDolcedoDörrDra tillbakaDrevEagle Of ArrosciaErliFavale Di MalvaroFinale LigureFiumaretta di AmegliaFolloFontanigordaFraktFramuraGarlendaGenuaGiusteniceGorretoImperiaIsola Del CantoneIsolabonaJag ska till LigurienKairo MontenotteKryddaLådaLaiguegliaLeiviLericiLevantoLigurisk bägareLigurisk stenLoanoLorsicaLucinascoLumarzoMaglioloMaissanaMallareMarina Di AndoraMasoneMaximinMendaticaMezzanegoMignanegoMin dotterMoconesiMolini Di TrioraMonegliaMontalto LigureMontebrunoMontegrosso Pian LatteMonterosso Al MareMontoggioMurialdoNasinoOgre FeglinoOlivetta San MicheleOnzoOreroOrtonovoOrtoveroOsigliaOspedalettiPalleteraPerinaldoPiana CrixiaPietrabrunaPieve Di TecoPieve LigurePlodioPoggiPompeianPontedassioPontinvreaPorriumPortofinoPortovenerePropataQuilianorådjurRanzoRapalloReccoRezzoRezzoaglioRialtoRich Greenhouse 'Rik på SpeziabuktenRiomaggioreRiva LigureRoccavignaleRocchetta Di VaraRocchetta NervinaRonco ScriviaRondaninaRoussillonRovegnoSan Bartolomeo Al MareSan Biagio Della CimaSan Colombano CertenoliSan Lorenzo al MareSant'OlceseSanta Margherita LigureSanto Stefano Al MareSanto Stefano D'AvetoSanto Stefano Di MagraSarzanaSasselloSavignoneSavonaSeborgaSestri LevanteSjätte GodanoSoldanoSoriSpotornoStellanelloStjärnaStyrelseTaggiaTaggias vapenTallkotteTerzorioTesticoTiglietoToiranoTorrigliaTovo San GiacomoTribognaTrioraTusendelUrbeVagnValbrevennaVallebonaVallecrosiaVarazzeVarese LigureVarkenVasiaVendoneVentimigliaVernazzaVessalicoVezzano LigureVezzi PortioVilla FaraldiVillanova D'AlbengaVobbiaZignagoZoagliZuccarello
Яндекс.Метрика