Fastigheter i Olbia Tempio, Sardinien - Nytt bostadskomplex nära havet


жилой комплекс Мирсине

För dem som drömmer om att köpa billig fastighet i Italien och njuta av det oöverträffade Sardinien är bostadskomplexet Mirsine det bästa valet. Denna bostad ligger mycket nära havet, den legendariska och förtrollande doften av myrten eterisk olja svävar här, och skönheten i dessa platser kommer inte att lämna någon likgiltig. Naturen här är helt enkelt svindlande, och eftersom fabrikerna och växterna i landet byggdes på helt olika platser kommer du aldrig att känna en aning om lukten av avfall här.

Själva staden Mirsine har sin egen legend. Så berättar historien att en tjej som heter Mirsine besegrade sin vän i strid, som dödade henne för detta, eftersom hon inte kunde acceptera nederlag. Gudinnan Athena, som såg denna tragedi, ville föreviga namnet på den här tjejen i historien och förvandlade hennes kropp till en buske, som fick namnet Mirsine. Idag är det känt som myrten.

Ett bostadskomplex byggdes här och heter Mirsine, det innehåller hundra tvåvåningslägenheter som har blivit en del av den lokala arkitekturen, kulturen och landskapet.

Om du vill köpa billig fastighet i Italien, är bostadskomplexen i Mirsine perfekta för detta, och det är inte bara den totala kostnaden för själva bostaden. Dessa hus byggdes i enlighet med alla energibesparingsstandarder i klass A, det vill säga alla elektriska apparater sparar kraftigt energi, vilket är mycket viktigt.

Dessutom, även om du inte planerar att bo i dessa delar, är investeringar i bostadskomplex i Mirsine en utmärkt investering, där dina pengar inte bara kommer att sparas utan också kan öka, eftersom fastigheter också kan hyras ut.

Мирсин

Plats och service av bostadskomplexet

Теодоро

Det har blivit lättare att köpa fastigheter i Italien till ett lågt pris idag, vilket påverkades av den globala krisen. Därför började många av våra landsmän leta efter något prisvärt, och inte ens i syfte att flytta till ett annat land, utan för att investera sina pengar ordentligt, och för detta är bostadskomplexet Mirsine mycket lämpligt. Det ligger på första raden, vilket är mycket uppskattat av gästerna. Skönheten i dessa platser är helt enkelt omöjlig att beskriva - himmellinjen verkar lösa sig vid horisonten i havet, så du kan ofta se ett helt fantastiskt spektrum av blått och dess nyanser. När man tittar på all denna skönhet tänker jag på en och samma tanke: "Jag kommer att köpa fastigheter billigt i Italien."

Bostadskomplexet Mirsine har ett mycket bekvämt läge. Så, bara åtta kilometer söder om här är den berömda staden Olbia. Den lugna och mysiga stranden Marina Maria är också mycket nära, där du kan gömma dig från civilisationen ett tag och kasta dig in i den naturliga världen. Inte långt från dessa platser är den mest populära stranden i dessa regioner - Porto Istana. Här erbjuds semesterfirare ett brett utbud av underhållning - vindsurfing, kanotpaddling, dykning.

Bostadskomplexet Mirsine själv har all nödvändig utrustning och utrustning, som kan fungera som ett alternativ till de vackraste stränderna. Det finns stora och rymliga utomhuspooler, där du kan koppla av med barn åtminstone hela dagen och inte vara rädd för att någon ska bita dem i vattnet.

Här kan du köpa billig fastighet i Italien med en väletablerad infrastruktur. I närheten finns barer, restauranger, stormarknader och till och med hotell, alla inom gångavstånd från bostaden. Således kommer de som älskar shopping och restauranger att tillfredsställa sina behov till fullo. Och även om du inte har tillräckligt med vad den närmaste Mirsine -zonen har att erbjuda, kan du mycket enkelt åka till grannstäderna, där du kommer att bli förvånad över butikerna med lokala varor och varor från lokala hantverkare.

Бар

Kul för alla

Отдых

Det är svårt att föreställa sig hur många olika typer av rekreation området erbjuder, vilket i sig är begränsat i ledigt utrymme. Det är därför försäljningen av fastigheter i Italien är så populär här. Här kan du prova på att dyka och dyka till den fantastiska botten, där fartygen som slukades av havet för många år sedan vilar. För romantiker förbereds en mängd olika båtturer natt och dag.

För sportälskare erbjuds vindsurfing eller segling, vilket är populärt särskilt på blåsiga dagar. För dig som är trött på liv och rörelse och letar efter lugn och ro kan du hitta ensamhet på vandringar i de lokala grottorna, fågelskådning eller ridning längs de pittoreska stränderna.

Kännare av kultur och historia har inte förbises, som kan njuta av en mängd olika turer med eller utan guide. Gourmetmatälskare kommer att kunna boka speciella kulinariska rundturer och lära sig mer om det lokala köket. De som inte gillar att stanna hemma även på kvällarna kan besöka restauranger, barer och klubbar för alla smaker. Det är också värd för konserter och teaterföreställningar. Allt detta tyder på att köp av billiga fastigheter i Italien kan ske just här.

Отдых

Denna plats kommer att upptäcka sin skönhet gradvis

Красоты

Bostadskomplexet Mirsine ligger intill en vik med vit sand och omges av det fantastiska landskapet på ön Sardinien. Bukten kan nås till fots, bara gå över bron som sträcker sig över en liten lagun. Du kan också njuta av fågelsången. Det finns många av dem här och de skyddas av staten själv. Varje kväll kommer en fisk till lagunen, det är alltid mycket intressant att titta på den, och de mest vågade åskådarna kan till och med bestämma sig för en speciell fiskfotmassage. För att göra detta är det tillräckligt att sänka fötterna i vattnet och fisken börjar äta upp stratum corneum. Du kommer att känna en trevlig stickande känsla, och dina ben kommer att hitta sin andra ungdom.

Detta område saknar kulturella värden. Så den här zonen har en rik historia och legender. Detta påverkades inte bara av landet utan också av kustens marina liv.

Du kommer aldrig att sluta bli förvånad över färgen på havsvattnet. Så havet är ofta turkost, smaragd, blått och till och med blått. Inte bara färgerna själva, utan också deras spektrum kommer inte att lämna någon likgiltig. Allt detta kombineras med otaliga arter av fisk och marin vegetation, som är ljust färgade i olika färger. Och allt detta, till skillnad från den vita sanden och den steniga kusten, gör dessa platser helt unika.

Man kan inte låta bli att bli förvånad över att se beteendet hos rosa flamingos och lokala hägrar, som det finns så många av.

Фламинго

Vi arbetar utan mellanhänder

Работа

Köp av lägenheter i Mirsin är alltid transparent, eftersom allt arbete utförs utan mellanhänder, direkt med ägarna.

Således får du ett svar på alla frågor du är intresserad av utan dröjsmål och helt öppet. När du köper billig fastighet i Italien får du inte bara nycklarna till din lägenhet, utan också bruksanvisning. Det vill säga att du kommer att få detaljerad information om vad byggnaden byggdes av, vilken utrustning som installerades här och vilka funktioner som fungerar.

Fördelar med Mirsines komplex

Аэропорт

Eftersom denna bostad ligger ganska nära staden Olbia, har Mirsine ett antal andra fördelar.

Den lokala flygplatsen betjänas av en mängd olika flygbolag, både stora och små. Du kan också beställa en taxi eller en bil att hyra, samt lära dig mer om säkerheten och parkeringsförhållandena för din bil.

Om du är intresserad av billig fastighet i Olbia Tempio , hjälper vi dig gärna med detta. För att få mer information om denna bostad eller om villkoren för att köpa en lägenhet i ditt drömhem, kontakta oss bara för att boka ett personligt besök på bostaden. Du får fullständig information om egenskaperna hos bostadskomplexet och villkoren för förvärv.

Яндекс.Метрика