Vill du behålla den här sökningen?

Få nya annonser som matchar din begäran via e -post varje veckaTack!

Vi har sparat din begäran. Du kommer att få e -postuppdateringar varje vecka med de senaste nyheterna som valts ut åt dig!

Köp ett färdigt företag i Ligurien

Купить готовый бизнес в Лигурии

Kommersiella fastigheter i Imperia är flytten av en klok affärsman. Imperia är en liten stad som ligger vid Liguriska havets kust. Detta är en del av den världsberömda Rivieran, som lockar med sin skönhet och fantastiska klimat, och allt detta bidrar till att locka turister från hela världen. Och där det finns turister finns det många möjligheter att skapa en lönsam och efterfrågad verksamhet.

Ser man på alla dessa möjligheter kan man helt enkelt inte tro att det skulle vara bra att köpa en bar, restaurang, hotell, hotell och kanske till och med etablera sin egen kommersiella produktion i Imperiet. Men alla företag kräver mer än bara fastigheter, liguriska kommersiella fastigheter behövs här.

{skära}

Så det finns flera möjligheter att starta ett företag på dessa platser. Först och främst, och det enklaste sättet är att köpa ett färdigt företag i imperiet. Här finns allt - barer, restauranger, salonger, uthyrning av yachter och båtar och så vidare. Men man måste vara försiktig, för en färdig verksamhet i Italien säljs inte alltid av renhänta människor. Ibland kan det vara en bluff. Det är bara i det här fallet vi är - professionella konsulter för köp och försäljning av kommersiella fastigheter i Italien. Försäljningen av en färdig verksamhet i Ligurien måste alltid åtföljas av en noggrann kontroll, som vi tillhandahåller.

Förutom att skaffa ditt eget företag kan du starta eget eller starta eget. Det är en riskabel verksamhet, men om du närmar dig det på rätt sätt är det värt det. Vi kommer att tillhandahålla den nödvändiga hjälpen för att studera marknaden och ge dig råd om vilken typ av verksamhet som är mest relevant i detta territorium. Vi kommer att samarbeta med dig både under slutförandet av transaktionen och efter det. Och först när vi ser till att du är redo för självständig simning släpper vi din hand.

Om du inte har möjlighet att vara i Italien och sköta din verksamhet är vi återigen redo att stötta dig och erbjuda samarbete. Vi är redo att bedriva din verksamhet och lämnar rätten att signera dokument åt dig. Vi kommer att övervaka hur väl alla uppgifter löses, vidta korrigerande åtgärder vid behov och skickar dig en detaljerad rapport om hur det går. Vi kan ta chefsstolen ett tag medan du är borta eller under en längre period tills du får de nödvändiga dokumenten som tillåter dig att stanna i Italien under en längre tid.

 Egenskaper med de angivna parametrarna hittades inte

Vill du vara medveten om när nya objekt med sådana egenskaper dyker upp?

Spara din sökning
Italien
AiroleAlassioAlbengaAlbisola SuperioreAlbissola MarinaAltareAmegliaAndoraÄpplenApricaleArcolaArenzanoArmoArnascoAurigoAvegnoBadaluccoBaiardoBalestrinoBandBardinetoBargagliBergeggiBeverinoBilvårdBogliascoBoissanoBolanoBonassolaBordigheraBorghetto D'ArrosciaBorghetto Di VaraBorghetto Santo SpiritoBorgio VerezziBorgomaroBormidaBorzonascaBrugnatoBusallaCalice Al CornoviglioCalizzanoCampo LigureCampomoroneCamporossoCarascoCaravonicaCarpasioCarrodanoCasanova LerroneCasarza LigureCastel VittorioCastelbiancoCastellaroCastelnuovo MagraCastelvecchio Di Rocca BarbenaCastiglione ChiavareseCelle LigureCengioCeranesiCerialeCerianaCesiumChiavariChiusanicoChiusavecchiaCicagnaCisano Sul NevaCivezzaCogoletoCogornoCoreglia LigureCosio Di ArrosciaCosseriaCostaraineraCrocefieschiCypressDavagnaDegoDeiva MarinaDiano ArentinoDiano CastelloDiano MarinaDiano San PietroDolceacquaDolcedoDörrDra tillbakaDrevEagle Of ArrosciaErliFavale Di MalvaroFinale LigureFiumaretta di AmegliaFolloFontanigordaFraktFramuraGarlendaGenuaGiusteniceGorretoImperiaIsola Del CantoneIsolabonaJag ska till LigurienKairo MontenotteKryddaLådaLaiguegliaLeiviLericiLevantoLigurisk bägareLigurisk stenLoanoLorsicaLucinascoLumarzoMaglioloMaissanaMallareMarina Di AndoraMasoneMaximinMendaticaMezzanegoMignanegoMin dotterMoconesiMolini Di TrioraMonegliaMontalto LigureMontebrunoMontegrosso Pian LatteMonterosso Al MareMontoggioMurialdoNasinoOgre FeglinoOlivetta San MicheleOnzoOreroOrtonovoOrtoveroOsigliaOspedalettiPalleteraPerinaldoPiana CrixiaPietrabrunaPieve Di TecoPieve LigurePlodioPoggiPompeianPontedassioPontinvreaPorriumPortofinoPortovenerePropataQuilianorådjurRanzoRapalloReccoRezzoRezzoaglioRialtoRich Greenhouse 'Rik på SpeziabuktenRiomaggioreRiva LigureRoccavignaleRocchetta Di VaraRocchetta NervinaRonco ScriviaRondaninaRoussillonRovegnoSan Bartolomeo Al MareSan Biagio Della CimaSan Colombano CertenoliSan Lorenzo al MareSant'OlceseSanta Margherita LigureSanto Stefano Al MareSanto Stefano D'AvetoSanto Stefano Di MagraSarzanaSasselloSavignoneSavonaSeborgaSestri LevanteSjätte GodanoSoldanoSoriSpotornoStellanelloStjärnaStyrelseTaggiaTaggias vapenTallkotteTerzorioTesticoTiglietoToiranoTorrigliaTovo San GiacomoTribognaTrioraTusendelUrbeVagnValbrevennaVallebonaVallecrosiaVarazzeVarese LigureVarkenVasiaVendoneVentimigliaVernazzaVessalicoVezzano LigureVezzi PortioVilla FaraldiVillanova D'AlbengaVobbiaZignagoZoagliZuccarello
Яндекс.Метрика