Vill du behålla den här sökningen?

Få nya annonser som matchar din begäran via e -post varje veckaTack!

Vi har sparat din begäran. Du kommer att få e -postuppdateringar varje vecka med de senaste nyheterna som valts ut åt dig!

Köp ett färdigt företag i Ospedaletti

Купить готовый бизнес в Оспедалетти

Kommersiella fastigheter i Ospedaletti är en fantastisk möjlighet att tjäna pengar, även om du inte har ett eget företag. Faktum är att dessa platser har varit mycket kända sedan 1800-talet. Hit kommer tusentals turister för att vila varje år, och var och en av dem vill ta med sig något härifrån. Därför är det till och med svårt att föreställa sig vilken typ av penningomsättning som sker här.

Så även om du har kommersiella fastigheter i Ligurien kan du hyra ut den och göra en god vinst. Samtidigt behöver du inte göra upp en affärsplan, studera marknaden, betala löner och liknande. Det kommer att räcka för dig att säkerställa att din fastighet alltid behåller sitt trevliga utseende, och att räkningarna alltid betalas. Samtidigt måste hyresgästen betala räkningarna.{CUT}

För den som ändå vill starta eget i dessa delar kan vi rekommendera att köpa bar, restaurang, hotell, hotell. Det vill säga köp en färdig verksamhet i Ospedaletti och fortsätt den. Det viktigaste är att i början förstå varför han säljs. Eftersom ingen kommer sälja "guldgruvan". Nåväl, vad är orsaken till inkomstnedgången, även detta måste man ta reda på för att ändra arbetsförloppet. Tro mig, mycket snart börjar även den mest "döda" verksamheten ge goda vinster, om den hanteras korrekt.

Men det händer att det finns en möjlighet att köpa ett färdigt företag i Italien, men det finns inget sätt att hantera det själv. Det kan bero på att ägaren själv inte kan vara här permanent under en längre tid eller att det saknas affärskunskaper. I detta avseende är vi redo att hjälpa dig. Vi kan tillfälligt ta över positionen som ledare för ditt ärende och hålla dig ständigt informerad. Du kommer att få rapporter om allt som händer och utan ditt tillstånd kommer vi inte att fatta drastiska beslut.

Du kan också sätta upp din egen produktion i Ospedaletti. För att göra detta måste du studera väl vad som kommer att vara intressant för den lokala konsumenten. Mat kommer naturligtvis alltid att vara aktuellt, då det alltid är ett stort antal människor här och ingen gillar att stå i kö för en hamburgare länge. Simutrustning, badtillbehör och så vidare, allt detta kommer att vara intressant för köparen, men vissa nationella kazakiska saker kommer att vara helt olämpliga här.

Du kanske också är intresserad av att sälja ett färdigt företag i Ligurien, ditt eget företag. Vi löser även dessa problem, eftersom vi snart kommer att ge dig en pålitlig kund som gärna blir ägare till ditt företag.

 Egenskaper med de angivna parametrarna hittades inte

Vill du vara medveten om när nya objekt med sådana egenskaper dyker upp?

Spara din sökning
Italien
AiroleAlassioAlbengaAlbisola SuperioreAlbissola MarinaAltareAmegliaAndoraÄpplenApricaleArcolaArenzanoArmoArnascoAurigoAvegnoBadaluccoBaiardoBalestrinoBandBardinetoBargagliBergeggiBeverinoBilvårdBogliascoBoissanoBolanoBonassolaBordigheraBorghetto D'ArrosciaBorghetto Di VaraBorghetto Santo SpiritoBorgio VerezziBorgomaroBormidaBorzonascaBrugnatoBusallaCalice Al CornoviglioCalizzanoCampo LigureCampomoroneCamporossoCarascoCaravonicaCarpasioCarrodanoCasanova LerroneCasarza LigureCastel VittorioCastelbiancoCastellaroCastelnuovo MagraCastelvecchio Di Rocca BarbenaCastiglione ChiavareseCelle LigureCengioCeranesiCerialeCerianaCesiumChiavariChiusanicoChiusavecchiaCicagnaCisano Sul NevaCivezzaCogoletoCogornoCoreglia LigureCosio Di ArrosciaCosseriaCostaraineraCrocefieschiCypressDavagnaDegoDeiva MarinaDiano ArentinoDiano CastelloDiano MarinaDiano San PietroDolceacquaDolcedoDörrDra tillbakaDrevEagle Of ArrosciaErliFavale Di MalvaroFinale LigureFiumaretta di AmegliaFolloFontanigordaFraktFramuraGarlendaGenuaGiusteniceGorretoImperiaIsola Del CantoneIsolabonaJag ska till LigurienKairo MontenotteKryddaLådaLaiguegliaLeiviLericiLevantoLigurisk bägareLigurisk stenLoanoLorsicaLucinascoLumarzoMaglioloMaissanaMallareMarina Di AndoraMasoneMaximinMendaticaMezzanegoMignanegoMin dotterMoconesiMolini Di TrioraMonegliaMontalto LigureMontebrunoMontegrosso Pian LatteMonterosso Al MareMontoggioMurialdoNasinoOgre FeglinoOlivetta San MicheleOnzoOreroOrtonovoOrtoveroOsigliaOspedalettiPalleteraPerinaldoPiana CrixiaPietrabrunaPieve Di TecoPieve LigurePlodioPoggiPompeianPontedassioPontinvreaPorriumPortofinoPortovenerePropataQuilianorådjurRanzoRapalloReccoRezzoRezzoaglioRialtoRich Greenhouse 'Rik på SpeziabuktenRiomaggioreRiva LigureRoccavignaleRocchetta Di VaraRocchetta NervinaRonco ScriviaRondaninaRoussillonRovegnoSan Bartolomeo Al MareSan Biagio Della CimaSan Colombano CertenoliSan Lorenzo al MareSant'OlceseSanta Margherita LigureSanto Stefano Al MareSanto Stefano D'AvetoSanto Stefano Di MagraSarzanaSasselloSavignoneSavonaSeborgaSestri LevanteSjätte GodanoSoldanoSoriSpotornoStellanelloStjärnaStyrelseTaggiaTaggias vapenTallkotteTerzorioTesticoTiglietoToiranoTorrigliaTovo San GiacomoTribognaTrioraTusendelUrbeVagnValbrevennaVallebonaVallecrosiaVarazzeVarese LigureVarkenVasiaVendoneVentimigliaVernazzaVessalicoVezzano LigureVezzi PortioVilla FaraldiVillanova D'AlbengaVobbiaZignagoZoagliZuccarello
Яндекс.Метрика