Vill du behålla den här sökningen?

Få nya annonser som matchar din begäran via e -post varje veckaTack!

Vi har sparat din begäran. Du kommer att få e -postuppdateringar varje vecka med de senaste nyheterna som valts ut åt dig!

Fastigheter i Veneto

Till salu Fastigheter i Veneto, villor, lägenheter och hus. Veneto Italiens verkliga pärla, Veneto-regionen, är känd för sina unika landskap: massiva bergskedjor med gröna dalar och täta skogar, djupa sjöar och betesmarker. Lägg också till rymliga vingårdar, almar och ekar, samt magnifika olivlundar och fruktträdgårdar. Är det inte läckert? I de karga bergsområdena finns det nästan inga människor, det är ovanligt att hitta en liten by med ett modernt och bekvämt hotell. Det är alltid tung trafik på Venetos vägar.

Det är väldigt kallt i bergen på vintern och härligt svalt på sommaren. Klimatet nära Gardasjön är alltid mycket milt och varmt. Från mitten av våren till slutet av vintern är hela Po-dalen ofta täckt av tjock och tät dimma, men på sommaren är det på grund av det blåsiga klimatet varmt och inte alls kvavt.

Veneto är en mycket tätbefolkad region där du kan hitta många städer och byar där du kan hitta fastigheter för alla smaker. Huvudstaden i regionen Venedig är hem för cirka 300 tusen invånare, men i provinserna Belluno och Rovigo bor det betydligt färre människor på grund av den svaga ekonomiska utvecklingen.

Veneto har en mycket rik och turbulent historia, vilket återspeglas i många monument, både historiska och kulturella. Tidigare var det republiken Venedig, styrd av en vald doge. Under fransmännens italienska kampanj under general Bonapartes ledning förlorade Venedig sin suveränitet och upphörde att vara ett självständigt land.

I hela regionen kan du hitta olika hälso- och turismcenter där du kan njuta av det lokala landskapets prakt.

Veneto är värt ett besök bara på grund av Venedig – en uråldrig och magnifik stad med ett enormt antal vackra platser som Markusplatsen, Canal Grande, Rialtobron, Markuskatedralen, Dogepalatset, Villa Rotonda och mycket mer.

 
Lyxvilla i Padua
€ 1.800.000

Lyxvilla i Padua

Försäljning: Massa #5302

Fin villa till salu i Padua Inte långt från Padua finns en elegant villa på 700 kvadratmeter med en välskött trädgård på 2200 kvadratmeter till salu. Villan byggdes 1990, är...

Rymlig villa i Neuville
€ 6.000.000

Rymlig villa i Neuville

Försäljning: Massa #5214

Ett stort turistkomplex till salu i Neuville Till salu i Neuville, provinsen Cuneo, ett stort turistkomplex på cirka 1200 m2 med panoramautsikt över vingårdens dal. Tomt på ca 10 000 m2. För närvarande används villan som...

Lägenhet i Piemonte -regionen
€ 110.000

Lägenhet i Piemonte -regionen

Försäljning: Massa #4367

Lägenhet till salu nära Turin "I norra Italien, i staden Candelo, provinsen Biella, 80 km från Turin och 110 km från Milano, på andra och sista våningen i en bostadsrätt med 9 lägenheter, en trerumslägenhet med en...

Lägenhet i Buggio
€ 45.000

Lägenhet i Buggio

Försäljning: Massa #4362

Köp en lägenhet i Buggio Staden Buggio ligger tre kilometer från Pigna och cirka 25 kilometer från havet och Bordighera. Lägenheten är 50 kvm. ligger i ett litet hus i stadens centrum.Vill du vara medveten om när nya objekt med sådana egenskaper dyker upp?

Spara din sökning
Italien
AiroleAlassioAlbengaAlbisola SuperioreAlbissola MarinaAltareAmegliaAndoraÄpplenApricaleArcolaArenzanoArmoArnascoAurigoAvegnoBadaluccoBaiardoBalestrinoBandBardinetoBargagliBergeggiBeverinoBilvårdBogliascoBoissanoBolanoBonassolaBordigheraBorghetto D'ArrosciaBorghetto Di VaraBorghetto Santo SpiritoBorgio VerezziBorgomaroBormidaBorzonascaBrugnatoBusallaCalice Al CornoviglioCalizzanoCampo LigureCampomoroneCamporossoCarascoCaravonicaCarpasioCarrodanoCasanova LerroneCasarza LigureCastel VittorioCastelbiancoCastellaroCastelnuovo MagraCastelvecchio Di Rocca BarbenaCastiglione ChiavareseCelle LigureCengioCeranesiCerialeCerianaCesiumChiavariChiusanicoChiusavecchiaCicagnaCisano Sul NevaCivezzaCogoletoCogornoCoreglia LigureCosio Di ArrosciaCosseriaCostaraineraCrocefieschiCypressDavagnaDegoDeiva MarinaDiano ArentinoDiano CastelloDiano MarinaDiano San PietroDolceacquaDolcedoDörrDra tillbakaDrevEagle Of ArrosciaErliFavale Di MalvaroFinale LigureFiumaretta di AmegliaFolloFontanigordaFraktFramuraGarlendaGenuaGiusteniceGorretoImperiaIsola Del CantoneIsolabonaJag ska till LigurienKairo MontenotteKryddaLådaLaiguegliaLeiviLericiLevantoLigurisk bägareLigurisk stenLoanoLorsicaLucinascoLumarzoMaglioloMaissanaMallareMarina Di AndoraMasoneMaximinMendaticaMezzanegoMignanegoMin dotterMoconesiMolini Di TrioraMonegliaMontalto LigureMontebrunoMontegrosso Pian LatteMonterosso Al MareMontoggioMurialdoNasinoOgre FeglinoOlivetta San MicheleOnzoOreroOrtonovoOrtoveroOsigliaOspedalettiPalleteraPerinaldoPiana CrixiaPietrabrunaPieve Di TecoPieve LigurePlodioPoggiPompeianPontedassioPontinvreaPorriumPortofinoPortovenerePropataQuilianorådjurRanzoRapalloReccoRezzoRezzoaglioRialtoRich Greenhouse 'Rik på SpeziabuktenRiomaggioreRiva LigureRoccavignaleRocchetta Di VaraRocchetta NervinaRonco ScriviaRondaninaRoussillonRovegnoSan Bartolomeo Al MareSan Biagio Della CimaSan Colombano CertenoliSan Lorenzo al MareSant'OlceseSanta Margherita LigureSanto Stefano Al MareSanto Stefano D'AvetoSanto Stefano Di MagraSarzanaSasselloSavignoneSavonaSeborgaSestri LevanteSjätte GodanoSoldanoSoriSpotornoStellanelloStjärnaStyrelseTaggiaTaggias vapenTallkotteTerzorioTesticoTiglietoToiranoTorrigliaTovo San GiacomoTribognaTrioraTusendelUrbeVagnValbrevennaVallebonaVallecrosiaVarazzeVarese LigureVarkenVasiaVendoneVentimigliaVernazzaVessalicoVezzano LigureVezzi PortioVilla FaraldiVillanova D'AlbengaVobbiaZignagoZoagliZuccarello
Яндекс.Метрика