Vill du behålla den här sökningen?

Få nya annonser som matchar din begäran via e -post varje veckaTack!

Vi har sparat din begäran. Du kommer att få e -postuppdateringar varje vecka med de senaste nyheterna som valts ut åt dig!

Köp en villa i Savona

Вилла в Савоне

Villa i Savona är det bästa fastighetsköpet genom tiderna. Allt i denna stad lockar - historia, människor, kultur, hav. Alla vill vara delaktiga i Savona, så att ha ett eget hem i dessa delar är det mest lönsamma köpet.

Staden Savona började öppna sig för turister för inte så länge sedan, men idag är det mycket populärt inte bara bland italienare som gillar att tillbringa sin semester här, utan också bland medborgare i andra länder. Savona är en favoritort av många. Någon kommer hit för att beundra den lokala oförglömliga skönheten, bada i havet och sola på lokala stränder. Och för vissa är Savona först och främst ett förråd med historiska händelser och imponerande arkitektur.

Även den mest kräsna resenären som letar efter "bröd och cirkus" kommer att finna tillfredsställelse i dessa delar. Här kan du njuta av dykning, och det finns något att se längst ner i det liguriska havet. Stenbotten, fisk av olika arter, kanske någon ens lyckats hitta något värdefullt här. Och de som vill se gamla byggnader behöver inte gå långt. Det finns en kyrka här, som byggdes på 1500 -talet, och ett högt torn - Guarda - byggt ännu tidigare.

Historien vet att föräldrarna till navigatören Columbus en gång flyttade från Genua till denna stad. Och Napoleon höll vid ett tillfälle här påven Pius VII fången.

Savona är mycket intressant för alla, det är fullt med historiska data, lokala attraktioner och är känt för sitt unika klimat, vilket uppnåddes på grund av att bergen sträcker sig längs kusten. De tillåter inte starka vindar att tränga in här, så det finns inga plötsliga temperaturförändringar.

Allt detta och mycket mer får dig att tänka att det skulle vara bra att köpa en villa i Savona och spendera tid här med din familj. Samtidigt finns det ett stort utbud av fastigheter i Italien idag, men hus och lyxvillor i Ligurien är mer populära.

För specialkännare av fastigheter erbjuder denna marknad exklusiva lyxvillor i Savona. De kommer naturligtvis att kosta mycket, men för dem som är minst intresserade av ekonomi måste jag säga att sådana fastigheter är väldigt fashionabla idag.

Om du är intresserad av försäljning av villor på den liguriska kusten, då vet vi hur vi ska glädja dig. Vår databas innehåller inte bara alla fastigheter i Savona, utan också alla fastigheter i Ligurien. Därför väljer vi det bästa alternativet för dig på kort tid och till det bästa priset för dig.

 
Nytt hus i Savona
€ 698.000

Nytt hus i Savona

Försäljning: Massa #3796

Ny villa med panoramautsikt över havet i Savona Vi erbjuder att köpa en nybyggd villa med panoramautsikt, med en yta på cirka 250m2. Till fastigheten hör också ett garage på cirka 100m2. Huset består av en matsal med kök,...

Villa på första raden i Ligurien
€ 12.000.000

Villa på första raden i Ligurien

Försäljning: Massa #3221

Lyxfastigheter i Italien | Villa med barrträd och tillgång till stranden Vi stötte på en sällsynt Medelhavspärla vid Liguriska havet. Villan på första raden har totalrenoverats...Vill du vara medveten om när nya objekt med sådana egenskaper dyker upp?

Spara din sökning
Italien
AiroleAlassioAlbengaAlbisola SuperioreAlbissola MarinaAltareAmegliaAndoraÄpplenApricaleArcolaArenzanoArmoArnascoAurigoAvegnoBadaluccoBaiardoBalestrinoBandBardinetoBargagliBergeggiBeverinoBilvårdBogliascoBoissanoBolanoBonassolaBordigheraBorghetto D'ArrosciaBorghetto Di VaraBorghetto Santo SpiritoBorgio VerezziBorgomaroBormidaBorzonascaBrugnatoBusallaCalice Al CornoviglioCalizzanoCampo LigureCampomoroneCamporossoCarascoCaravonicaCarpasioCarrodanoCasanova LerroneCasarza LigureCastel VittorioCastelbiancoCastellaroCastelnuovo MagraCastelvecchio Di Rocca BarbenaCastiglione ChiavareseCelle LigureCengioCeranesiCerialeCerianaCesiumChiavariChiusanicoChiusavecchiaCicagnaCisano Sul NevaCivezzaCogoletoCogornoCoreglia LigureCosio Di ArrosciaCosseriaCostaraineraCrocefieschiCypressDavagnaDegoDeiva MarinaDiano ArentinoDiano CastelloDiano MarinaDiano San PietroDolceacquaDolcedoDörrDra tillbakaDrevEagle Of ArrosciaErliFavale Di MalvaroFinale LigureFiumaretta di AmegliaFolloFontanigordaFraktFramuraGarlendaGenuaGiusteniceGorretoImperiaIsola Del CantoneIsolabonaJag ska till LigurienKairo MontenotteKryddaLådaLaiguegliaLeiviLericiLevantoLigurisk bägareLigurisk stenLoanoLorsicaLucinascoLumarzoMaglioloMaissanaMallareMarina Di AndoraMasoneMaximinMendaticaMezzanegoMignanegoMin dotterMoconesiMolini Di TrioraMonegliaMontalto LigureMontebrunoMontegrosso Pian LatteMonterosso Al MareMontoggioMurialdoNasinoOgre FeglinoOlivetta San MicheleOnzoOreroOrtonovoOrtoveroOsigliaOspedalettiPalleteraPerinaldoPiana CrixiaPietrabrunaPieve Di TecoPieve LigurePlodioPoggiPompeianPontedassioPontinvreaPorriumPortofinoPortovenerePropataQuilianorådjurRanzoRapalloReccoRezzoRezzoaglioRialtoRich Greenhouse 'Rik på SpeziabuktenRiomaggioreRiva LigureRoccavignaleRocchetta Di VaraRocchetta NervinaRonco ScriviaRondaninaRoussillonRovegnoSan Bartolomeo Al MareSan Biagio Della CimaSan Colombano CertenoliSan Lorenzo al MareSant'OlceseSanta Margherita LigureSanto Stefano Al MareSanto Stefano D'AvetoSanto Stefano Di MagraSarzanaSasselloSavignoneSavonaSeborgaSestri LevanteSjätte GodanoSoldanoSoriSpotornoStellanelloStjärnaStyrelseTaggiaTaggias vapenTallkotteTerzorioTesticoTiglietoToiranoTorrigliaTovo San GiacomoTribognaTrioraTusendelUrbeVagnValbrevennaVallebonaVallecrosiaVarazzeVarese LigureVarkenVasiaVendoneVentimigliaVernazzaVessalicoVezzano LigureVezzi PortioVilla FaraldiVillanova D'AlbengaVobbiaZignagoZoagliZuccarello
Яндекс.Метрика