Vill du behålla den här sökningen?

Få nya annonser som matchar din begäran via e -post varje veckaTack!

Vi har sparat din begäran. Du kommer att få e -postuppdateringar varje vecka med de senaste nyheterna som valts ut åt dig!

Fastighet i Marina di Andora

Marina di Andora är en liten och väldigt mysig stad som ligger mellan Diano Marina och Alassio i den italienska provinsen Ligurien precis vid havets kust. Hela historien om denna stad var kopplad till havet, där det finns allt du behöver för avkoppling. Stadens främsta höjdpunkt är det magnifika slottet, som byggdes av Klavesan på 1200-talet.

{skära}

Dessutom kommer en medeltida romersk bro med tio valv att vara en mycket intressant historisk plats, men utan tvekan är det mest intressanta i Marina di Andora havet, som lockar ett stort antal turister och de som vill köpa sina egna bostäder här. De lokala invånarna har magnifika vatten och orörda stränder, och alla dykintusiaster kommer att kunna hitta mycket intressanta saker själva. Det räcker med att nämna den steniga havsbottnen, där det finns rester av fartyg som sjunkit under andra världskriget (om du aldrig har dykt, så kan du enkelt fixa det i Marina di Andora, eftersom det finns två specialiserade skolor i staden kl. en gång). Staden har en speciell marina, och ett speciellt skydd, som är byggt på den liguriska kusten, gör det möjligt att beundra valar och delfiner, för vilka omgivningarna i Marina di Andora är ett riktigt paradis.

Dessutom finns det ett stort naturreservat i närheten, där man kan se en enorm mängd olika fåglar och djur. En paradisplats här inte bara för djur, utan också för människor, eftersom det finns ett utmärkt klimat och allt för ett bekvämt och avkopplande liv. Det är detta som lockar utlänningar hit, bland vilka det finns en hel del ryssar. Idag, i Marina di Andora, erbjuds ett stort antal olika fastigheter till försäljning, allt från bekväma lägenheter till lyxiga villor vid havskusten.

Allt detta gör det möjligt att välja en fastighet efter din smak, som gör att du när som helst kan komma till ett paradis fyllt av historia och magnifik natur för att koppla av inte bara med din kropp utan också med din själ, förbättra din hälsa och få styrka för nya prestationer. Vår personal hjälper dig att köpa fastigheter i denna populära italienska semesterort. Vår databas innehåller ett stort antal fastigheter till rimliga priser som för närvarande erbjuds till försäljning i Marina di Andora.

 
Villa i Marina di Andora
€ 440.000

Villa i Marina di Andora

Försäljning: Massa #2400

Villa med trädgård i Marina di Andora Köp en villa en kort bilresa från havet i Marina di Andora, provinsen Savona, Ligurien. Villa med en yta på 120 kvm. m, består av två våningar. Det finns ett vardagsrum med öppen spis,...Vill du vara medveten om när nya objekt med sådana egenskaper dyker upp?

Spara din sökning
Italien
AiroleAlassioAlbengaAlbisola SuperioreAlbissola MarinaAltareAmegliaAndoraÄpplenApricaleArcolaArenzanoArmoArnascoAurigoAvegnoBadaluccoBaiardoBalestrinoBandBardinetoBargagliBergeggiBeverinoBilvårdBogliascoBoissanoBolanoBonassolaBordigheraBorghetto D'ArrosciaBorghetto Di VaraBorghetto Santo SpiritoBorgio VerezziBorgomaroBormidaBorzonascaBrugnatoBusallaCalice Al CornoviglioCalizzanoCampo LigureCampomoroneCamporossoCarascoCaravonicaCarpasioCarrodanoCasanova LerroneCasarza LigureCastel VittorioCastelbiancoCastellaroCastelnuovo MagraCastelvecchio Di Rocca BarbenaCastiglione ChiavareseCelle LigureCengioCeranesiCerialeCerianaCesiumChiavariChiusanicoChiusavecchiaCicagnaCisano Sul NevaCivezzaCogoletoCogornoCoreglia LigureCosio Di ArrosciaCosseriaCostaraineraCrocefieschiCypressDavagnaDegoDeiva MarinaDiano ArentinoDiano CastelloDiano MarinaDiano San PietroDolceacquaDolcedoDörrDra tillbakaDrevEagle Of ArrosciaErliFavale Di MalvaroFinale LigureFiumaretta di AmegliaFolloFontanigordaFraktFramuraGarlendaGenuaGiusteniceGorretoImperiaIsola Del CantoneIsolabonaJag ska till LigurienKairo MontenotteKryddaLådaLaiguegliaLeiviLericiLevantoLigurisk bägareLigurisk stenLoanoLorsicaLucinascoLumarzoMaglioloMaissanaMallareMarina Di AndoraMasoneMaximinMendaticaMezzanegoMignanegoMin dotterMoconesiMolini Di TrioraMonegliaMontalto LigureMontebrunoMontegrosso Pian LatteMonterosso Al MareMontoggioMurialdoNasinoOgre FeglinoOlivetta San MicheleOnzoOreroOrtonovoOrtoveroOsigliaOspedalettiPalleteraPerinaldoPiana CrixiaPietrabrunaPieve Di TecoPieve LigurePlodioPoggiPompeianPontedassioPontinvreaPorriumPortofinoPortovenerePropataQuilianorådjurRanzoRapalloReccoRezzoRezzoaglioRialtoRich Greenhouse 'Rik på SpeziabuktenRiomaggioreRiva LigureRoccavignaleRocchetta Di VaraRocchetta NervinaRonco ScriviaRondaninaRoussillonRovegnoSan Bartolomeo Al MareSan Biagio Della CimaSan Colombano CertenoliSan Lorenzo al MareSant'OlceseSanta Margherita LigureSanto Stefano Al MareSanto Stefano D'AvetoSanto Stefano Di MagraSarzanaSasselloSavignoneSavonaSeborgaSestri LevanteSjätte GodanoSoldanoSoriSpotornoStellanelloStjärnaStyrelseTaggiaTaggias vapenTallkotteTerzorioTesticoTiglietoToiranoTorrigliaTovo San GiacomoTribognaTrioraTusendelUrbeVagnValbrevennaVallebonaVallecrosiaVarazzeVarese LigureVarkenVasiaVendoneVentimigliaVernazzaVessalicoVezzano LigureVezzi PortioVilla FaraldiVillanova D'AlbengaVobbiaZignagoZoagliZuccarello
Яндекс.Метрика