Vill du behålla den här sökningen?

Få nya annonser som matchar din begäran via e -post varje veckaTack!

Vi har sparat din begäran. Du kommer att få e -postuppdateringar varje vecka med de senaste nyheterna som valts ut åt dig!

Köp ett hus i Savona

Дом в Савоне

Ett hus i Savona är en dröm som kan gå i uppfyllelse. Savona är en stor, för dessa platser, vacker stad, som ligger vid kusten vid Liguriska havet. Det är mycket populärt, bland hundratusentals turister, en utväg, så det är ganska livligt här, längs gatorna, går utlänningar nästan året runt.

Allt är attraktivt här - historia, kultur, arkitektur, kök och vissa är intresserade av fastigheter på den liguriska kusten. Ja, vissa, även våra landsmän, drömmer bara om att köpa ett hus i Savona, för det lokala klimatet gör att de vill stanna här för alltid.

Om vi pratar om sevärdheter, kommer många turister, som lämnar här, ihåg det lokala tjugotre meter tornet, som också kallas Guarda, det vill säga "väktare" i översättning. Vissa kan kalla henne den lokala Big Ben, eftersom hon också är lång, fyrkantig i form och med en klocka.

Historien om dessa platser är också fascinerande. Så arkeologer kan inte ens säga ungefär hur länge dessa platser har varit bebodda. Det verkar som om du här kan hitta spår av människors verksamhet, från alla historiska perioder. Det var krig här, pirater attackerade staden, han kämpade mot erövringen av Romarriket, men det senare visade sig vara starkare. Staden förstördes och byggdes om igen, det var huvudstaden och periferin. Många av de historiska stunderna fångas på freskerna i den lokala kyrkan, de är, precis som ett historiskt dokument, mycket levande skrivna och är fortfarande perfekt bevarade.

Idag är det en lugn stad, vänlig och mycket aktiv. Industri utvecklas här, infrastrukturen är väl etablerad. Stadens kuststatus gör att den behandlar sina gäster med fiskprodukter, så i varje restaurang kommer du att erbjudas en meny med fisk. Men om du inte är en skaldjursälskare kommer du inte att vara hungrig, det finns en mängd andra rätter gjorda av kött eller fjäderfä.

Så om du är intresserad av att sälja ett hus i Italien eller något mer specifikt - att sälja hus i Savona, eller om du inte är intresserad av hus, utan villor eller lägenheter med lägenheter, så står vi till din tjänst. Vi känner mycket väl till detta segment på den italienska marknaden, så vi hjälper dig att hitta en pålitlig och lagligt ren fastighet på kort tid.

 
Nytt hus i Savona
€ 698.000

Nytt hus i Savona

Försäljning: Massa #3796

Ny villa med panoramautsikt över havet i Savona Vi erbjuder att köpa en nybyggd villa med panoramautsikt, med en yta på cirka 250m2. Till fastigheten hör också ett garage på cirka 100m2. Huset består av en matsal med kök,...

Villa på första raden i Ligurien
€ 12.000.000

Villa på första raden i Ligurien

Försäljning: Massa #3221

Lyxfastigheter i Italien | Villa med barrträd och tillgång till stranden Vi stötte på en sällsynt Medelhavspärla vid Liguriska havet. Villan på första raden har totalrenoverats...Vill du vara medveten om när nya objekt med sådana egenskaper dyker upp?

Spara din sökning
Italien
AiroleAlassioAlbengaAlbisola SuperioreAlbissola MarinaAltareAmegliaAndoraÄpplenApricaleArcolaArenzanoArmoArnascoAurigoAvegnoBadaluccoBaiardoBalestrinoBandBardinetoBargagliBergeggiBeverinoBilvårdBogliascoBoissanoBolanoBonassolaBordigheraBorghetto D'ArrosciaBorghetto Di VaraBorghetto Santo SpiritoBorgio VerezziBorgomaroBormidaBorzonascaBrugnatoBusallaCalice Al CornoviglioCalizzanoCampo LigureCampomoroneCamporossoCarascoCaravonicaCarpasioCarrodanoCasanova LerroneCasarza LigureCastel VittorioCastelbiancoCastellaroCastelnuovo MagraCastelvecchio Di Rocca BarbenaCastiglione ChiavareseCelle LigureCengioCeranesiCerialeCerianaCesiumChiavariChiusanicoChiusavecchiaCicagnaCisano Sul NevaCivezzaCogoletoCogornoCoreglia LigureCosio Di ArrosciaCosseriaCostaraineraCrocefieschiCypressDavagnaDegoDeiva MarinaDiano ArentinoDiano CastelloDiano MarinaDiano San PietroDolceacquaDolcedoDörrDra tillbakaDrevEagle Of ArrosciaErliFavale Di MalvaroFinale LigureFiumaretta di AmegliaFolloFontanigordaFraktFramuraGarlendaGenuaGiusteniceGorretoImperiaIsola Del CantoneIsolabonaJag ska till LigurienKairo MontenotteKryddaLådaLaiguegliaLeiviLericiLevantoLigurisk bägareLigurisk stenLoanoLorsicaLucinascoLumarzoMaglioloMaissanaMallareMarina Di AndoraMasoneMaximinMendaticaMezzanegoMignanegoMin dotterMoconesiMolini Di TrioraMonegliaMontalto LigureMontebrunoMontegrosso Pian LatteMonterosso Al MareMontoggioMurialdoNasinoOgre FeglinoOlivetta San MicheleOnzoOreroOrtonovoOrtoveroOsigliaOspedalettiPalleteraPerinaldoPiana CrixiaPietrabrunaPieve Di TecoPieve LigurePlodioPoggiPompeianPontedassioPontinvreaPorriumPortofinoPortovenerePropataQuilianorådjurRanzoRapalloReccoRezzoRezzoaglioRialtoRich Greenhouse 'Rik på SpeziabuktenRiomaggioreRiva LigureRoccavignaleRocchetta Di VaraRocchetta NervinaRonco ScriviaRondaninaRoussillonRovegnoSan Bartolomeo Al MareSan Biagio Della CimaSan Colombano CertenoliSan Lorenzo al MareSant'OlceseSanta Margherita LigureSanto Stefano Al MareSanto Stefano D'AvetoSanto Stefano Di MagraSarzanaSasselloSavignoneSavonaSeborgaSestri LevanteSjätte GodanoSoldanoSoriSpotornoStellanelloStjärnaStyrelseTaggiaTaggias vapenTallkotteTerzorioTesticoTiglietoToiranoTorrigliaTovo San GiacomoTribognaTrioraTusendelUrbeVagnValbrevennaVallebonaVallecrosiaVarazzeVarese LigureVarkenVasiaVendoneVentimigliaVernazzaVessalicoVezzano LigureVezzi PortioVilla FaraldiVillanova D'AlbengaVobbiaZignagoZoagliZuccarello
Яндекс.Метрика