Italien:

Corso Imperatrice, 8 - 18038 Sanremo (IM)
Telefon: +390184639032 - +393884227146
E-post: info@azarovs.ru

Immigration till Italien | Att köpa fastighet i Italien och få uppehållstillstånd i Italien

När du har köpt en fastighet i Italien har du ett val. Att göra eller inte göra uppehållstillstånd i Italien.

Först kan du spara 7% på dina skatter. Eftersom, om du begär förmåner från den italienska staten i notariehandeln om försäljning och köp, i stället för 9% av skatterna på det totala matrikelvärdet, har du rätt till endast 2%. Detta kallas att köpa ditt första hem.

För det andra, om du har hittat pengar för att köpa fastigheter i Italien, har du den summa pengar som hjälper dig att immigrera till Italien utan problem.

För det tredje drömmer alla om att korsa Europa utan visumproblem och ständiga köer. Du får bara visum av D -typ i Moskva, på Visa Application Center och ALLT! Då kommer vi att göra hela förlängningen till dig på Italiens territorium.

Därför är immigration till Italien idag ett av de vanligaste alternativen. Idag vill många människor som inte har insett sig själva i sitt hemland försöka bevisa sig själva och nå några höjder i andra länder.

Men som du förstår kan du komma dit på två sätt: lagligt och olagligt. Många väljer det andra alternativet, eftersom vissa är rädda för byråkrati med dokument, andra är rädda för dålig medvetenhet om juridiska metoder, liksom ovilja att fördjupa sig i en stor mängd information för att få veta mer.

Idag kan uppehållstillstånd i Italien (med undantag för äktenskap med medborgare och medborgarskap efter ursprung) erhållas i följande fall:

• arbeta för uthyrning när du ingår kontrakt med en lokal arbetsgivare;

• företagsinvandring, det vill säga att göra affärer i Italien;

• den valda bostadsorten, endast tillgänglig med tillgång till medel eller äganderätt till egendom.

Många byråer rekommenderar att du köper fastigheter i Italien, eftersom det här är det snabbaste, mest bekväma och pålitliga sättet att göra din vistelse i landet laglig, liksom ett alternativ som gör det möjligt att undvika problem när du flyttar genom dess territorium och EU -länderna . Det viktigaste är att det inte spelar någon roll vilken typ av fastigheter du äger (hus, villa, lägenhet). När du gör affärer i Italien kan du få uppehållstillstånd i de fall staten är intresserad av ditt fortsatta framgångsrika arbete. Om företaget inte genererar inkomst kan du inte få uppehållstillstånd.

Som du kan föreställa dig är hus och villor en fastighet som finns rikligt i Italien. Det är därför vi idag kan hjälpa dig med köp av fastigheter och pappersarbete. Om du är en älskare av lyxboende, kommer de olika villorna i Italien inte att lämna dig likgiltig.

Lyxfastigheter gör att du med självförtroende kan deklarera dig själv och detta är ett utmärkt sätt med tanke på det stora utbudet av olika typer av fastigheter som finns i Italien. Exklusiva fastigheter finns också i detta land, som du också kan köpa via vår byrå.

Vi hjälper dig att samla hela paketet med dokument för immigration till Italien och för hela processen till mottagandet av Permessi di soggiorno per Residenza Elettiva.

Mer information på vår webbplats om invandring till Italien www.russkaya-diaspora.com

Яндекс.Метрика