Vill du behålla den här sökningen?

Få nya annonser som matchar din begäran via e -post varje veckaTack!

Vi har sparat din begäran. Du kommer att få e -postuppdateringar varje vecka med de senaste nyheterna som valts ut åt dig!

Lägenheter att hyra i Ospedaletti | Hyr en lägenhet eller en lägenhet

Аренда апартаментов, квартиры в Оспедалетти

Att hyra en lägenhet eller lägenhet i Ospedaletti är ett utmärkt tillfälle att vila mycket, njuta av de lokala skönheterna och inte tro att du är sen till frukost, lunch eller middag.

Själva staden Ospedaletti var en gång en liten fiskeby, med en handfull fiskehyddor, men genom något mirakel vandrade franska investerare, ägarna till järnvägen, hit redan 1860 och gav platsen nytt liv. De, som hade lust att besöka dessa platser, bestämde sig för att göra det till en utväg för den rika adeln, eftersom de var säkra på att Ospedaletti var skyldig att vinna enorm popularitet bland älskare av avkoppling. Och de hade inte fel! {skära}

Mycket snart började, förutom järnvägen och stationen, att byggas där prydliga och vackra gator, ganska långa. Villor byggdes och var och en fick sitt eget namn. Den mest populära villan var Villa Sultana. Detta är en enorm byggnad med tre kupoler. Det var i det som det första kasinot i Italien organiserades.

Idag är det den mest populära attraktionen inte bara i Italien utan över hela världen. Villan ligger vid kusten, dess fönster erbjuder panoramautsikt över havet. På grund av det faktum att det finns berg på ena sidan av detta område är klimatet här mycket behagligt, milt, måttligt fuktigt. Ryktet säger att även kejsar Alexander II och hans fru besökte dessa platser ganska ofta.

Inte en liten del av fastigheterna i Ligurien är idag uthyrda, för varje år kommer tusentals turister hit som behöver någonstans att bo. Någon har inte tillräckligt med utrymme på ett hotell, och någon föredrar i grunden att koppla av utanför hotellet. På ett eller annat sätt är det en ganska populär tjänst att hyra lägenheter i Ospedaletti. Samtidigt kan du antingen hyra en lägenhet i Ospedaletti för sommaren eller under en kortare period, till exempel för en vecka. Ofta kommer folk hit i grupp, och hyran delas lika. Detta visar sig vara mycket lönsamt för alla, så oftast hyrs fastigheter ut under en längre period.

Fastigheter i Italien, trots att det mesta byggdes för länge sedan, förlorar inte sin visuella dragningskraft och kompletteras ständigt med nya hushållsapparater för att förbättra komforten. Så om du är intresserad av en lägenhet att hyra i Ligurien, då har du kommit till rätt ställe. Vi hjälper dig att hyra lägenheter i Ospedaletti eller i någon annan stad på Rivierakusten till ett rimligt pris och för den tid som passar dig.

 
Hyr en lägenhet i Italien vid havet i Ospedaletti
€ 5.500

Hyr en lägenhet i Italien vid havet i Ospedaletti

Sommarhyra: Massa #3709

Hyr en lägenhet i Ospedaletti för sommaren Hyr en fastighet i Italien vid havet i Ospedaletti i ett mysigt bostad med en park, pool och tennisbana. Lägenheten består av två sovrum, en hall med utgång till terrassen, ett...

Hyr en lägenhet vid havet i Ospedaletti
€ 550/м

Hyr en lägenhet vid havet i Ospedaletti

Sommarhyra: Massa #2358

Hyr en lägenhet med havsutsikt i Ospedaletti Hyr en lägenhet nära havet i Ospedaletti, Imperia -provinsen, Ligurien. Lägenhet med en yta på 55 kvm. m, på andra våningen i en byggnad med hiss, består av en entré, två rum...Vill du vara medveten om när nya objekt med sådana egenskaper dyker upp?

Spara din sökning
Italien
AiroleAlassioAlbengaAlbisola SuperioreAlbissola MarinaAltareAmegliaAndoraÄpplenApricaleArcolaArenzanoArmoArnascoAurigoAvegnoBadaluccoBaiardoBalestrinoBandBardinetoBargagliBergeggiBeverinoBilvårdBogliascoBoissanoBolanoBonassolaBordigheraBorghetto D'ArrosciaBorghetto Di VaraBorghetto Santo SpiritoBorgio VerezziBorgomaroBormidaBorzonascaBrugnatoBusallaCalice Al CornoviglioCalizzanoCampo LigureCampomoroneCamporossoCarascoCaravonicaCarpasioCarrodanoCasanova LerroneCasarza LigureCastel VittorioCastelbiancoCastellaroCastelnuovo MagraCastelvecchio Di Rocca BarbenaCastiglione ChiavareseCelle LigureCengioCeranesiCerialeCerianaCesiumChiavariChiusanicoChiusavecchiaCicagnaCisano Sul NevaCivezzaCogoletoCogornoCoreglia LigureCosio Di ArrosciaCosseriaCostaraineraCrocefieschiCypressDavagnaDegoDeiva MarinaDiano ArentinoDiano CastelloDiano MarinaDiano San PietroDolceacquaDolcedoDörrDra tillbakaDrevEagle Of ArrosciaErliFavale Di MalvaroFinale LigureFiumaretta di AmegliaFolloFontanigordaFraktFramuraGarlendaGenuaGiusteniceGorretoImperiaIsola Del CantoneIsolabonaJag ska till LigurienKairo MontenotteKryddaLådaLaiguegliaLeiviLericiLevantoLigurisk bägareLigurisk stenLoanoLorsicaLucinascoLumarzoMaglioloMaissanaMallareMarina Di AndoraMasoneMaximinMendaticaMezzanegoMignanegoMin dotterMoconesiMolini Di TrioraMonegliaMontalto LigureMontebrunoMontegrosso Pian LatteMonterosso Al MareMontoggioMurialdoNasinoOgre FeglinoOlivetta San MicheleOnzoOreroOrtonovoOrtoveroOsigliaOspedalettiPalleteraPerinaldoPiana CrixiaPietrabrunaPieve Di TecoPieve LigurePlodioPoggiPompeianPontedassioPontinvreaPorriumPortofinoPortovenerePropataQuilianorådjurRanzoRapalloReccoRezzoRezzoaglioRialtoRich Greenhouse 'Rik på SpeziabuktenRiomaggioreRiva LigureRoccavignaleRocchetta Di VaraRocchetta NervinaRonco ScriviaRondaninaRoussillonRovegnoSan Bartolomeo Al MareSan Biagio Della CimaSan Colombano CertenoliSan Lorenzo al MareSant'OlceseSanta Margherita LigureSanto Stefano Al MareSanto Stefano D'AvetoSanto Stefano Di MagraSarzanaSasselloSavignoneSavonaSeborgaSestri LevanteSjätte GodanoSoldanoSoriSpotornoStellanelloStjärnaStyrelseTaggiaTaggias vapenTallkotteTerzorioTesticoTiglietoToiranoTorrigliaTovo San GiacomoTribognaTrioraTusendelUrbeVagnValbrevennaVallebonaVallecrosiaVarazzeVarese LigureVarkenVasiaVendoneVentimigliaVernazzaVessalicoVezzano LigureVezzi PortioVilla FaraldiVillanova D'AlbengaVobbiaZignagoZoagliZuccarello
Яндекс.Метрика