Vill du behålla den här sökningen?

Få nya annonser som matchar din begäran via e -post varje veckaTack!

Vi har sparat din begäran. Du kommer att få e -postuppdateringar varje vecka med de senaste nyheterna som valts ut åt dig!

Hyr en villa, hus i San Remo  

Аренда виллы, дома в Сан Ремо

Att hyra en villa i San Remo är mycket relevant för besökande turister, italienarna själva, som bor i Italien, men inte vid havet, utan i själva landets djup, och även för affärsmän som är vana vid att leva under goda förhållanden.

Ligurien anses vara en av de mest elitregioner i detta land, och staden San Remo är dess visitkort, som också bär namnet på blommornas och musikens stad, eftersom båda har en plats att vara här. Dessutom har Sanremo ett mycket bra läge, med enkel tillgång till skidorten i Palermo, Monte Carlo och andra kända turistmål. Därför uppmanas de turister som föredrar en aktiv semester i Italien att hyra en villa i San Remo oftare än i några andra städer i detta land.

Naturligtvis bör det noteras att det inte är det billigaste att hyra någon fastighet i Sanremo. Under säsong kan det kosta två eller till och med tre gånger mer än om du hyr den under lågsäsong. Dessutom är läget för fastigheten mycket viktigt. Om det är nära kusten, kommer dess pris också att vara mycket högre än de som är längre från den första linjen. Och en annan faktor som påverkar hyrespriset är den klass som huset eller villan tillhör.

{skära}

Economy class är den billigaste typen av fastighetsuthyrning, som bara inkluderar det väsentliga för vardagen utan några krusiduller. Lyxfastigheter kan innefatta byggnadssäkerhet, såväl som ett smart hemsystem. Du kan hyra ett hus i San Remo utan att vara i Italien, utan på Internet. Det är väldigt bekvämt, enkelt och ännu billigare. Samtidigt finns det en fara att det vid ankomsten till landet kanske inte finns kvar bra fastigheter för uthyrning, så bokning är alltid välkommen, speciellt under säsong.

Dessutom kan hyresbostäder i San Remo ändras inte bara från årstiderna, utan också under lokala helgdagar och andra evenemang under hela året. Så under perioden jul, påsk, sommarlov kommer hyrespriset att bli högre och det gäller inte bara hus och villor utan även andra typer av bostadsfastigheter. Det måste sägas att möjligheten att hyra ett hus i San Remo eller en villa är ett utmärkt alternativ till vilket, även det mest exklusiva hotell, speciellt för dem som gillar att koppla av bullrigt med vänner.

Här kan du lyssna på musik högt, göra upp eld och grilla, utan att tänka på att dina grannar inte sover i närheten och att förvaltningen är på väg att klaga. Att hyra en fastighet i Italien är ett utmärkt tillfälle att vila mycket på stränderna i detta land, njuta av naturen och få oförglömliga intryck.

 
Hyr en villa med två lägenheter i Sanremo
€ 3.200/н

Hyr en villa med två lägenheter i Sanremo

Långtidsuthyrning: Massa #2207

Hyr en villa nära havet i Sanremo Hyr en villa i Sanremo, Imperia -provinsen, Ligurien. Villan består av två lägenheter på de två första våningarna. Den första lägenheten, med en yta på cirka 190 kvm. m, består av två...Vill du vara medveten om när nya objekt med sådana egenskaper dyker upp?

Spara din sökning
Italien
AiroleAlassioAlbengaAlbisola SuperioreAlbissola MarinaAltareAmegliaAndoraÄpplenApricaleArcolaArenzanoArmoArnascoAurigoAvegnoBadaluccoBaiardoBalestrinoBandBardinetoBargagliBergeggiBeverinoBilvårdBogliascoBoissanoBolanoBonassolaBordigheraBorghetto D'ArrosciaBorghetto Di VaraBorghetto Santo SpiritoBorgio VerezziBorgomaroBormidaBorzonascaBrugnatoBusallaCalice Al CornoviglioCalizzanoCampo LigureCampomoroneCamporossoCarascoCaravonicaCarpasioCarrodanoCasanova LerroneCasarza LigureCastel VittorioCastelbiancoCastellaroCastelnuovo MagraCastelvecchio Di Rocca BarbenaCastiglione ChiavareseCelle LigureCengioCeranesiCerialeCerianaCesiumChiavariChiusanicoChiusavecchiaCicagnaCisano Sul NevaCivezzaCogoletoCogornoCoreglia LigureCosio Di ArrosciaCosseriaCostaraineraCrocefieschiCypressDavagnaDegoDeiva MarinaDiano ArentinoDiano CastelloDiano MarinaDiano San PietroDolceacquaDolcedoDörrDra tillbakaDrevEagle Of ArrosciaErliFavale Di MalvaroFinale LigureFiumaretta di AmegliaFolloFontanigordaFraktFramuraGarlendaGenuaGiusteniceGorretoImperiaIsola Del CantoneIsolabonaJag ska till LigurienKairo MontenotteKryddaLådaLaiguegliaLeiviLericiLevantoLigurisk bägareLigurisk stenLoanoLorsicaLucinascoLumarzoMaglioloMaissanaMallareMarina Di AndoraMasoneMaximinMendaticaMezzanegoMignanegoMin dotterMoconesiMolini Di TrioraMonegliaMontalto LigureMontebrunoMontegrosso Pian LatteMonterosso Al MareMontoggioMurialdoNasinoOgre FeglinoOlivetta San MicheleOnzoOreroOrtonovoOrtoveroOsigliaOspedalettiPalleteraPerinaldoPiana CrixiaPietrabrunaPieve Di TecoPieve LigurePlodioPoggiPompeianPontedassioPontinvreaPorriumPortofinoPortovenerePropataQuilianorådjurRanzoRapalloReccoRezzoRezzoaglioRialtoRich Greenhouse 'Rik på SpeziabuktenRiomaggioreRiva LigureRoccavignaleRocchetta Di VaraRocchetta NervinaRonco ScriviaRondaninaRoussillonRovegnoSan Bartolomeo Al MareSan Biagio Della CimaSan Colombano CertenoliSan Lorenzo al MareSant'OlceseSanta Margherita LigureSanto Stefano Al MareSanto Stefano D'AvetoSanto Stefano Di MagraSarzanaSasselloSavignoneSavonaSeborgaSestri LevanteSjätte GodanoSoldanoSoriSpotornoStellanelloStjärnaStyrelseTaggiaTaggias vapenTallkotteTerzorioTesticoTiglietoToiranoTorrigliaTovo San GiacomoTribognaTrioraTusendelUrbeVagnValbrevennaVallebonaVallecrosiaVarazzeVarese LigureVarkenVasiaVendoneVentimigliaVernazzaVessalicoVezzano LigureVezzi PortioVilla FaraldiVillanova D'AlbengaVobbiaZignagoZoagliZuccarello
Яндекс.Метрика