Vill du behålla den här sökningen?

Få nya annonser som matchar din begäran via e -post varje veckaTack!

Vi har sparat din begäran. Du kommer att få e -postuppdateringar varje vecka med de senaste nyheterna som valts ut åt dig!

Hyr en villa eller hus för sommaren i Ligurien

Att hyra en villa eller ett hus i Ligurien är inte alls besvärligt, eftersom det idag finns många alternativ för att hyra absolut vilken bostad som helst under ett tag. Samtidigt, om du letar efter en stor och pålitlig fastighet vid havet, kommer det verkligen att finnas många alternativ för att välja bostad.

Det är Ligurien som lockar hela Italien, först med sitt klimat, eftersom det inte sker några katastrofala temperaturförändringar när det är -30 grader Celsius på vintern och +30 på sommaren. Och naturligtvis kommer den fantastiska naturen på dessa platser inte att lämna någon oberörd. Du kommer aldrig helt att inse skönheten i Ligurien om du inte besöker det personligen, och inte ens den mest professionella fotograferingen kommer att förmedla lukten som råder där, de färgerna, stämningen som dyker upp när du kommer dit personligen.

{skära}

Ligurien är en fantastisk plats där till synes oförenliga saker kombineras - gamla byggnader och modern teknik, pompös stil och återhållsamhet i arkitekturen, strikt moral och vänliga italienare. Så när vi återvänder till fastigheter har inte alla råd att hyra en villa, men troligen de som ställer ganska höga krav på lyx och komfort och är redo att tillhandahålla det själva.

Italienare vet mycket om skönhet och komfort, de har ingen motsvarighet i detta, så när du kommer hit kan du fördjupa dig i den trevliga processen att välja en fastighet efter din smak. Naturligtvis, innan du besöker dessa platser, bör du tänka på var och hur man hyr en villa eller ett hus i Ligurien. Och här behöver du oss, de som kan mycket om fastigheter. Vi har ett stort utbud av fastigheter för uthyrning i vår databas. Vi kommer också att ta hänsyn till ditt syfte med att komma till dessa platser.

Om detta är ett företag, kommer vi först och främst att studera mitten av detta område med dig, där alla nödvändiga organisationer kommer att finnas mycket nära bostaden du hyr. Om syftet med ditt besök är att studera, kommer vi att göra allt för att hitta en fastighet i Ligurien närmare utbildningsinstitutionen.

Att hyra en villa eller lägenhet, allt beror på dina preferenser, vi har till vårt förfogande alla typer av bostäder, till en mängd olika priser. Oavsett om du är intresserad av lyxfastigheter eller historiska, kommer vi att förse dig med dussintals alternativ, där du är säker på att hitta något som passar dig själv.

Dessutom, om du behöver en villa under en kort period i Ligurien, så har vi ett brett utbud av erbjudanden för dig.

 
Såld Hyr en villa i Sanremo för sommaren
€ 10.000/м

Hyr en villa i Sanremo för sommaren

Sommarhyra: Massa #3549

Hyr en villa i Sanremo Hyr ett hus för sommaren i Ligurien, Sanremo 300 m2 med pool, trädgård och panoramautsikt över havet. Villan har två våningar och består av: Bottenvåning:...

Fastigheter uthyres i Italien, Bordighera
€ 20.000/м

Fastigheter uthyres i Italien, Bordighera

Sommarhyra: Massa #3530

Villa i Bordighera Villa uthyres 300 m2 i Bordighera med panoramautsikt över havet, Monaco och Cote d'Azur. Villan ligger på två våningar och består av 6 sovrum, 4 badrum, en hall med utgång till terrassen, ett kök,...

Hyr ett hus vid havet i Chipressa
€ 800/м

Hyr ett hus vid havet i Chipressa

Sommarhyra: Massa #2378

Litet hus i Chipressa att hyra Hyr ett hus 500 meter från havet i Chipressa, Imperia -provinsen, Ligurien. Hus med en yta på 58 kvm. m, består av ett vardagsrum med en bäddsoffa, ett kök med diskmaskin och tvättmaskin,...

Portovenere lägenhetsuthyrning vid havet
€ 800/н

Portovenere lägenhetsuthyrning vid havet

Sommarhyra: Massa #2094

Hyr en lägenhet i Ligurien, Portovenere Mellan två stora terrasser med utsikt över havet, en romantisk lägenhet full av ljus och värme, fullt möblerad. Perfekt som ett andra hem, det stora rummet har sex välvda fönster...Vill du vara medveten om när nya objekt med sådana egenskaper dyker upp?

Spara din sökning
Italien
AiroleAlassioAlbengaAlbisola SuperioreAlbissola MarinaAltareAmegliaAndoraÄpplenApricaleArcolaArenzanoArmoArnascoAurigoAvegnoBadaluccoBaiardoBalestrinoBandBardinetoBargagliBergeggiBeverinoBilvårdBogliascoBoissanoBolanoBonassolaBordigheraBorghetto D'ArrosciaBorghetto Di VaraBorghetto Santo SpiritoBorgio VerezziBorgomaroBormidaBorzonascaBrugnatoBusallaCalice Al CornoviglioCalizzanoCampo LigureCampomoroneCamporossoCarascoCaravonicaCarpasioCarrodanoCasanova LerroneCasarza LigureCastel VittorioCastelbiancoCastellaroCastelnuovo MagraCastelvecchio Di Rocca BarbenaCastiglione ChiavareseCelle LigureCengioCeranesiCerialeCerianaCesiumChiavariChiusanicoChiusavecchiaCicagnaCisano Sul NevaCivezzaCogoletoCogornoCoreglia LigureCosio Di ArrosciaCosseriaCostaraineraCrocefieschiCypressDavagnaDegoDeiva MarinaDiano ArentinoDiano CastelloDiano MarinaDiano San PietroDolceacquaDolcedoDörrDra tillbakaDrevEagle Of ArrosciaErliFavale Di MalvaroFinale LigureFiumaretta di AmegliaFolloFontanigordaFraktFramuraGarlendaGenuaGiusteniceGorretoImperiaIsola Del CantoneIsolabonaJag ska till LigurienKairo MontenotteKryddaLådaLaiguegliaLeiviLericiLevantoLigurisk bägareLigurisk stenLoanoLorsicaLucinascoLumarzoMaglioloMaissanaMallareMarina Di AndoraMasoneMaximinMendaticaMezzanegoMignanegoMin dotterMoconesiMolini Di TrioraMonegliaMontalto LigureMontebrunoMontegrosso Pian LatteMonterosso Al MareMontoggioMurialdoNasinoOgre FeglinoOlivetta San MicheleOnzoOreroOrtonovoOrtoveroOsigliaOspedalettiPalleteraPerinaldoPiana CrixiaPietrabrunaPieve Di TecoPieve LigurePlodioPoggiPompeianPontedassioPontinvreaPorriumPortofinoPortovenerePropataQuilianorådjurRanzoRapalloReccoRezzoRezzoaglioRialtoRich Greenhouse 'Rik på SpeziabuktenRiomaggioreRiva LigureRoccavignaleRocchetta Di VaraRocchetta NervinaRonco ScriviaRondaninaRoussillonRovegnoSan Bartolomeo Al MareSan Biagio Della CimaSan Colombano CertenoliSan Lorenzo al MareSant'OlceseSanta Margherita LigureSanto Stefano Al MareSanto Stefano D'AvetoSanto Stefano Di MagraSarzanaSasselloSavignoneSavonaSeborgaSestri LevanteSjätte GodanoSoldanoSoriSpotornoStellanelloStjärnaStyrelseTaggiaTaggias vapenTallkotteTerzorioTesticoTiglietoToiranoTorrigliaTovo San GiacomoTribognaTrioraTusendelUrbeVagnValbrevennaVallebonaVallecrosiaVarazzeVarese LigureVarkenVasiaVendoneVentimigliaVernazzaVessalicoVezzano LigureVezzi PortioVilla FaraldiVillanova D'AlbengaVobbiaZignagoZoagliZuccarello
Яндекс.Метрика