Italien:

Corso Imperatrice, 8 - 18038 Sanremo (IM)
Telefon: +390184639032 - +393884227146
E-post: info@azarovs.ru

Försäljning av fastigheter i Italien på auktion.

Funktioner av fastighetsauktioner i Italien.

Fastighetsauktioner i Italien är ett bra sätt att köpa lös eller fast egendom till ett lägre pris, med full säkerhet att det inte finns några skulder på köpobjektet.

Konsekvenserna av den ekonomiska krisen fortsätter att påverka ägarna till olika fastigheter, och vissa kan inte betala av sina skulder till staten eller bankerna i tid, så egendomen måste ges för att betala tillbaka skulden. Därför kommer beloppet som betalas av den nya köparen för detta eller det föremålet att betala av skulden som orsakade försäljningen, så den nya ägaren kommer inte att möta det faktum att han kommer att behöva betala ytterligare pengar.

Den rättsliga auktionen hålls idag på mer lojala villkor för köparen. Om det tidigare var omöjligt att titta inuti objektet, och när man köpte det kunde man bara lita på expertens åsikt, idag har situationen förändrats - nu kan objektet undersökas noggrant.

Auktionen finslipade också dess positiva aspekter när det gäller att påskynda förvärvet av fastigheter. Nu kan du köpa vilket objekt som helst från auktionen med ett snabbare förfarande än i jämförelse med den vanliga köp- och säljprocessen, och själva objektet kan kosta mycket mindre än om du köper det via en byrå. Sedan det andra alternativet kommer den köpta fastigheten i Italien att kosta mycket mer. Fördelar med att köpa fastigheter från en domstolsauktion.

Innan ett objekt säljs undersöker domaren noggrant alla dokument och erbjudanden från dem som vill köpa den här egendomen. Objektet som säljs säljs helt utan belastningar och skulder, vilket innebär att den nya ägaren inte flyttas för att betala de gamla, obetalda skatterna. Om objektet köps från en rättslig auktion är köparen absolut skyddad mot bedrägeri och alla rättigheter garanteras och skyddas av italiensk lag.

Fastighetsdatabasen uppdateras dagligen, så du kommer inte att stöta på att du gillade fastigheten, men den har redan sålts.

För att få rätt att delta i auktionen är det tillräckligt att sätta in 10% av objektets ursprungliga kostnad i domstol. Och redan kan resten av beloppet överföras inom den period som fastställts av domstolen, vilket kan vara upp till 3 månader.

Mer än 45 tusen föremål går till domstolsauktionen om året och bland detta överflöd är det svårt att inte hitta något lämpligt.

Jämfört med marknadspriset kan du på auktionen köpa samma sak, men billigare med 30-50%. På auktionen kan du köpa både nya bostäder i Italien och sekundärt eller oavslutat, men till en lägre kostnad än på marknaden.

Innan auktionen börjar kan objektet inspekteras noggrant, både oberoende och med egna experter. Kostnaden för skatter och avgifter kommer att variera från 4 till 20% av fastighetens värde, detta beror på ett antal faktorer som fastställs i domstol. Även efter att alla skatter, avgifter och objektets kostnad har betalats, kommer alla kostnader att vara mycket lägre än om du köpte det här objektet inte från en auktion, utan från en byrå.

På grund av krisens konsekvenser överstiger samtidigt efterfrågan, vilket innebär att fastighetspriserna är riktigt låga. Dessutom, varje gång ett objekt misslyckas med auktionen, sjunker dess värde med cirka 25% varje gång. Och detta gör det möjligt att köpa detta objekt inte med 50% rabatt, utan till och med 70%.

Det är lönsamt att köpa fastigheter från auktioner, inte bara för att det är billigt och garanterat mot bedrägeri, utan också för att din fastighets närvaro i Italien påskyndar processen att få uppehållstillstånd eller låter dig starta ditt eget företag.

Vi erbjuder ett komplett paket med tjänster för att köpa fastigheter på auktion i Italien.

Яндекс.Метрика