Vill du behålla den här sökningen?

Få nya annonser som matchar din begäran via e -post varje veckaTack!

Vi har sparat din begäran. Du kommer att få e -postuppdateringar varje vecka med de senaste nyheterna som valts ut åt dig!

Köp fastighet i Arenzano

Недвижимость в Аренцано, Лигурия

Arenzano är en av de små italienska kuststäderna, som ligger i Ligurien på landets nordvästra kust. På västra Rivieran kallas Arenzano med rätta för en av de äldsta orterna. Kanske är det just för att Arenzano, trots den aktiva tillväxten av infrastruktur, den ständiga förbättringen av resortområdena i Italien, lyckas bibehålla provinsiell lätthet, verklig komfort, karakteristisk för antikens Italien.

{skära}

Fastigheter i Arenzano idag är av tillräckligt intresse inte bara för ryssar. Många européer drömmer om möjligheten att förvärva ett hus eller lägenhet i denna städsegröna doftande stad, som lokalbefolkningen kallar "Blomsterrivieran". Arenzano har förresten blivit ett turistcentrum relativt nyligen. Lokala infödda ägnade hela sitt liv här åt utvecklingen av jordbruk och sjöfart. Järnvägsstationen i staden dök upp på 1700-talet. Egentligen var det då som turister började besöka här, vilket lade grunden för den aktiva utvecklingen av resortområdet. Idag tjänar lokalbefolkningen sin huvudsakliga inkomst från turister. Förresten, detta är ytterligare en anledning att köpa fastigheter på den liguriska kusten. När allt kommer omkring kan du bara komma att bo i Italien några månader om året och i din frånvaro anförtro fastighetsmäklare att hyra.

Arenzano är helt enkelt skapad för utomhusaktiviteter. Många kommer till denna stad för att dyka. Undervattensvärlden är för rik här! Ofta befinner sig även kajakpaddlare och seglingsentusiaster vid kusten - det lokala klimatet bidrar till mycket underhållande skidåkning. Staden är rik på sevärdheter. Om du skaffar din egen fastighet här har du gott om tid att gå till Jesu barns katedral från 1600-talet i Prag, besöka barockkyrkan Saints Nazarius och Kelsius, Bebådelsekyrkan, som ligger i hjärtat. av olivlunden. I Arenzanos centrum ligger ett riktigt gammalt slott, som idag ligger i stadens lokala administration. Det finns också en stadspark och en kustboulevard, där det är så trevligt att promenera på kvällen.

Fans av utomhusaktiviteter kommer säkert att njuta av möjligheten att besöka ljusa italienska nattklubbar, spendera tid på en restaurang, besöka ett riktigt stranddiskotek och mer!

 
Del av en villa i Arenzano
€ 869.000

Del av en villa i Arenzano

Försäljning: Massa #2603

Villa med trädgård i bergen i Arenzano Köp en oberoende del av en villa för två ägare i Arenzano, provinsen Genua, regionen Ligurien. Del av villan med en yta på 190 kvm. m, består av två nivåer. Bottenvåning: källare...

Lägenhet nära havet i Pineta, Arenzano
€ 198.000

Lägenhet nära havet i Pineta, Arenzano

Försäljning: Massa #2352

Lägenhet nära havet i Arenzano Köp en lägenhet bredvid golfklubben i Pineta, Arenzano kommun, provinsen Genua, Ligurien. Lägenhet med en yta på 40 kvm. m, på första våningen i huset, består av en separat ingång, vardagsrum...

Lägenheter i Arenzano nära vattnet
€ 330.000

Lägenheter i Arenzano nära vattnet

Försäljning: Massa #2258

Lägenheter i Arenzano i ett lugnt område Köp en lägenhet nära järnvägsstationen och strandpromenaden i Arenzano, provinsen Genua, Ligurien. Lägenheter med en yta på 70 kvm. m, på tredje våningen i ett hus med hiss, består...

Takvåning i Arenzano, Ligurien
€ 850.000

Takvåning i Arenzano, Ligurien

Försäljning: Massa #2229

Arenzano takvåning till salu vid havet Köp en vind med panoramautsikt över havet och bergen i Arenzano, provinsen Genua, Ligurien. Den 210 m2 stora lägenheten ligger på översta våningen i en byggnad med hiss. Det finns...Vill du vara medveten om när nya objekt med sådana egenskaper dyker upp?

Spara din sökning
Italien
AiroleAlassioAlbengaAlbisola SuperioreAlbissola MarinaAltareAmegliaAndoraÄpplenApricaleArcolaArenzanoArmoArnascoAurigoAvegnoBadaluccoBaiardoBalestrinoBandBardinetoBargagliBergeggiBeverinoBilvårdBogliascoBoissanoBolanoBonassolaBordigheraBorghetto D'ArrosciaBorghetto Di VaraBorghetto Santo SpiritoBorgio VerezziBorgomaroBormidaBorzonascaBrugnatoBusallaCalice Al CornoviglioCalizzanoCampo LigureCampomoroneCamporossoCarascoCaravonicaCarpasioCarrodanoCasanova LerroneCasarza LigureCastel VittorioCastelbiancoCastellaroCastelnuovo MagraCastelvecchio Di Rocca BarbenaCastiglione ChiavareseCelle LigureCengioCeranesiCerialeCerianaCesiumChiavariChiusanicoChiusavecchiaCicagnaCisano Sul NevaCivezzaCogoletoCogornoCoreglia LigureCosio Di ArrosciaCosseriaCostaraineraCrocefieschiCypressDavagnaDegoDeiva MarinaDiano ArentinoDiano CastelloDiano MarinaDiano San PietroDolceacquaDolcedoDörrDra tillbakaDrevEagle Of ArrosciaErliFavale Di MalvaroFinale LigureFiumaretta di AmegliaFolloFontanigordaFraktFramuraGarlendaGenuaGiusteniceGorretoImperiaIsola Del CantoneIsolabonaJag ska till LigurienKairo MontenotteKryddaLådaLaiguegliaLeiviLericiLevantoLigurisk bägareLigurisk stenLoanoLorsicaLucinascoLumarzoMaglioloMaissanaMallareMarina Di AndoraMasoneMaximinMendaticaMezzanegoMignanegoMin dotterMoconesiMolini Di TrioraMonegliaMontalto LigureMontebrunoMontegrosso Pian LatteMonterosso Al MareMontoggioMurialdoNasinoOgre FeglinoOlivetta San MicheleOnzoOreroOrtonovoOrtoveroOsigliaOspedalettiPalleteraPerinaldoPiana CrixiaPietrabrunaPieve Di TecoPieve LigurePlodioPoggiPompeianPontedassioPontinvreaPorriumPortofinoPortovenerePropataQuilianorådjurRanzoRapalloReccoRezzoRezzoaglioRialtoRich Greenhouse 'Rik på SpeziabuktenRiomaggioreRiva LigureRoccavignaleRocchetta Di VaraRocchetta NervinaRonco ScriviaRondaninaRoussillonRovegnoSan Bartolomeo Al MareSan Biagio Della CimaSan Colombano CertenoliSan Lorenzo al MareSant'OlceseSanta Margherita LigureSanto Stefano Al MareSanto Stefano D'AvetoSanto Stefano Di MagraSarzanaSasselloSavignoneSavonaSeborgaSestri LevanteSjätte GodanoSoldanoSoriSpotornoStellanelloStjärnaStyrelseTaggiaTaggias vapenTallkotteTerzorioTesticoTiglietoToiranoTorrigliaTovo San GiacomoTribognaTrioraTusendelUrbeVagnValbrevennaVallebonaVallecrosiaVarazzeVarese LigureVarkenVasiaVendoneVentimigliaVernazzaVessalicoVezzano LigureVezzi PortioVilla FaraldiVillanova D'AlbengaVobbiaZignagoZoagliZuccarello
Яндекс.Метрика