Italien:

Corso Imperatrice, 8 - 18038 Sanremo (IM)
Telefon: +390184639032 - +393884227146
E-post: info@azarovs.ru

Vill du behålla den här sökningen?

Få nya annonser som matchar din begäran via e -post varje veckaTack!

Vi har sparat din begäran. Du kommer att få e -postuppdateringar varje vecka med de senaste nyheterna som valts ut åt dig!

Att hyra en villa eller hus i Italien

Аренда виллы или дома в Италии

Att hyra en villa eller ett hus i Italien är ett snabbt och enkelt förfarande. Att hyra en villa för sommaren eller ett hus under en lång period är ganska enkelt. Det kommer att bli tråkigt att ingå ett litet kontrakt med hyresvärden, som kommer att ge alla rättigheter och skyldigheter för båda parter, medan ägaren till fastigheten kommer att betala skatt på grundval av detta dokument och hyresgästen måste presentera den till migrationstjänsten om han tänker erhålla uppehållstillstånd.

Vårt företag "Studio Immobiliare Russo" hjälper dig att hyra en villa eller hus i Italien på kort tid, samtidigt som du tar hänsyn till alla dina behov. Så, om du kom till detta land i syfte att vila, kommer vi att välja bekväma och rymliga hus för dig med utsikt över de bästa landskapen. En kortsiktig villa i Italien blir inte dyr om du beställer denna tjänst i förväg. Vi kommer också att visa dig var hyran blir billigare och vilken tid på året det är bäst att komma.

{SKÄRA}

Om du kommer till detta land för att studera eller arbeta och du inte är nöjd med ett vandrarhem eller en lägenhet, men du behöver mer bekväma levnadsförhållanden, väljer vi för dig de bästa alternativen för fastigheter nära den institution som kommer att intressera dig. Vi kommer att ta hänsyn till din arbetsplats eller studie och utforska alla möjliga hyresalternativ för både lång och kort sikt.

Vid din ankomst kommer vi att erbjuda dig att hyra en villa eller ett hus i Italien på ett bekvämt läge för dig och till det bästa priset. För finsmakare av en strand- eller skidsemester har vi många erbjudanden som är svåra att vägra. Vi tar hänsyn till din smak och antalet personer som kommer att följa med dig. För dem som är i Italien på allvar och inte räknar med en högljudd semester har vi förberett ett antal alternativ som motsvarar syftet med ditt besök.

Fastigheter i Italien erbjuds idag i stort överflöd, och det gäller inte bara försäljning utan även hyra. Du kan öppna valfri tidning eller Internet, där dussintals erbjudanden för att hyra ut en mängd olika fastigheter kommer att falla på dig. Men det kommer att vara mest tillförlitligt om varje sådant förslag går igenom våra specialister.

Vi undersöker alla alternativ för möjliga problem som bara kan komma från skrupelfria tidigare hyresgäster eller ägarna själva. Vi kommer till och med att berätta vilka grannar som kommer att omge dig, och dessutom kommer du aldrig att möta problemet med ett oväntat strömavbrott på grund av månader av utebliven betalning av tidigare hyresgäster.

Vi kommer säkert att ta hänsyn till alla dina önskemål och erbjuda det lämpligaste boendealternativet för dig.

 
Hyr en villa med två lägenheter i Sanremo
€ 3.200/н

Hyr en villa med två lägenheter i Sanremo

Långtidsuthyrning: Massa #2207

Hyr en villa nära havet i Sanremo Hyr en villa i Sanremo, Imperia -provinsen, Ligurien. Villan består av två lägenheter på de två första våningarna. Den första lägenheten, med en yta på cirka 190 kvm. m, består av två...Vill du vara medveten om när nya objekt med sådana egenskaper dyker upp?

Spara din sökning
Italien
AiroleAlassioAlbengaAlbisola SuperioreAlbissola MarinaAltareAmegliaAndoraÄpplenApricaleArcolaArenzanoArmoArnascoAurigoAvegnoBadaluccoBaiardoBalestrinoBandBardinetoBargagliBergeggiBeverinoBilvårdBogliascoBoissanoBolanoBonassolaBordigheraBorghetto D'ArrosciaBorghetto Di VaraBorghetto Santo SpiritoBorgio VerezziBorgomaroBormidaBorzonascaBrugnatoBusallaCalice Al CornoviglioCalizzanoCampo LigureCampomoroneCamporossoCarascoCaravonicaCarpasioCarrodanoCasanova LerroneCasarza LigureCastel VittorioCastelbiancoCastellaroCastelnuovo MagraCastelvecchio Di Rocca BarbenaCastiglione ChiavareseCelle LigureCengioCeranesiCerialeCerianaCesiumChiavariChiusanicoChiusavecchiaCicagnaCisano Sul NevaCivezzaCogoletoCogornoCoreglia LigureCosio Di ArrosciaCosseriaCostaraineraCrocefieschiCypressDavagnaDegoDeiva MarinaDiano ArentinoDiano CastelloDiano MarinaDiano San PietroDolceacquaDolcedoDörrDra tillbakaDrevEagle Of ArrosciaErliFavale Di MalvaroFinale LigureFiumaretta di AmegliaFolloFontanigordaFraktFramuraGarlendaGenuaGiusteniceGorretoImperiaIsola Del CantoneIsolabonaJag ska till LigurienKairo MontenotteKryddaLådaLaiguegliaLeiviLericiLevantoLigurisk bägareLigurisk stenLoanoLorsicaLucinascoLumarzoMaglioloMaissanaMallareMarina Di AndoraMasoneMaximinMendaticaMezzanegoMignanegoMin dotterMoconesiMolini Di TrioraMonegliaMontalto LigureMontebrunoMontegrosso Pian LatteMonterosso Al MareMontoggioMurialdoNasinoOgre FeglinoOlivetta San MicheleOnzoOreroOrtonovoOrtoveroOsigliaOspedalettiPalleteraPerinaldoPiana CrixiaPietrabrunaPieve Di TecoPieve LigurePlodioPoggiPompeianPontedassioPontinvreaPorriumPortofinoPortovenerePropataQuilianorådjurRanzoRapalloReccoRezzoRezzoaglioRialtoRich Greenhouse 'Rik på SpeziabuktenRiomaggioreRiva LigureRoccavignaleRocchetta Di VaraRocchetta NervinaRonco ScriviaRondaninaRoussillonRovegnoSan Bartolomeo Al MareSan Biagio Della CimaSan Colombano CertenoliSan Lorenzo al MareSant'OlceseSanta Margherita LigureSanto Stefano Al MareSanto Stefano D'AvetoSanto Stefano Di MagraSarzanaSasselloSavignoneSavonaSeborgaSestri LevanteSjätte GodanoSoldanoSoriSpotornoStellanelloStjärnaStyrelseTaggiaTaggias vapenTallkotteTerzorioTesticoTiglietoToiranoTorrigliaTovo San GiacomoTribognaTrioraTusendelUrbeVagnValbrevennaVallebonaVallecrosiaVarazzeVarese LigureVarkenVasiaVendoneVentimigliaVernazzaVessalicoVezzano LigureVezzi PortioVilla FaraldiVillanova D'AlbengaVobbiaZignagoZoagliZuccarello
Яндекс.Метрика