Italien:

Corso Imperatrice, 8 - 18038 Sanremo (IM)
Telefon: +390184639032 - +393884227146
E-post: info@azarovs.ru

Vill du behålla den här sökningen?

Få nya annonser som matchar din begäran via e -post varje veckaTack!

Vi har sparat din begäran. Du kommer att få e -postuppdateringar varje vecka med de senaste nyheterna som valts ut åt dig!

Lägenheter att hyra i Imperia

Uthyrning av lägenheter eller lägenheter i Empire. Om du vill hyra en lägenhet för sommaren   detta är en stor chans att koppla av utan att tänka på att du kan vakna på morgonen, eftersom det är dags för en planerad städning eller att du kommer sent till frukost, men du vill sova så illa. Många turister kom fram till att för att få en god vila och inte vara beroende av någon, skulle den bästa lösningen vara att hyra en lägenhet i Imperia. Samtidigt finns det så många erbjudanden här att du enkelt kan hitta boende för sommaren eller för en vecka.

Imperia är en liten stad som ligger vid italienska rivieran, vid stranden av Liguriska havet. Klimat, lättnad, natur och ett hav av blommor, så här kan området beskrivas i ett nötskal. Fjällen, som är mycket nära, håller hela Rivieran från plötsliga temperaturförändringar och året runt är vädret fortfarande milt och skonsamt, även för dem som lider av andningsproblem. Varför väljer hundratusentals turister om året Empire som sin semesterort?

{SKÄRA}

Detta är egentligen inte ett slumpmässigt val, Imperia är en ganska välkänd utväg som är känd för sin historia, lokala attraktioner, gästvänliga lokalbefolkning och läcker mat. Vissa hävdar att imperiet är himmelriket på jorden och att de förmodligen har rätt. Du kommer aldrig att tröttna på dessa platser, och de kommer aldrig att bli uttråkad. Det är därför det finns en så aktiv hyra av lägenheter i Empire idag. Ett antal turister föredrar att inte vila genom en researrangör, och att hyra är den bästa och enda lösningen att inte bo på hotell. Vi har ingenting emot dem, vi vill bara erbjuda dig en bekvämare vistelse.

Vi hjälper dig att hyra en lägenhet i Empire för sommaren eller, om du är här en kort tid, kan du också hitta bekvämt boende för en kort tid. En lägenhet att hyra i Ligurien kostar annorlunda. Om du vill spara pengar behöver du inte leta efter det vid den första kusten eller i lyxhus. Även här kan du hitta en bra lägenhet, väl möblerad och med låg lön. Det viktigaste är att veta var man ska leta, och med vem man ska titta. Vi känner till alla fastigheter att hyra i Italien. Dessa är både lyxiga och ekonomilägenheter.

Vår databas innehåller tusentals erbjudanden till olika priser. Det är viktigt att veta en nyans till - fastigheter i Ligurien hyrs inte utan ett särskilt avtal. Det här är italienarna, som bara kan avundas, eftersom uppfyllelsen av lagen talar om hela nationens ärlighet. Vi hjälper dig att hitta det boende du är intresserad av och till och med förbereder alla nödvändiga dokument själva. Vi kommer att göra allt för att ingenting ska belasta din semester.

 
Hyr en lägenhet i Oneglia, Imperia
€ 700/н

Hyr en lägenhet i Oneglia, Imperia

Sommarhyra: Massa #2421

Hyr en lägenhet vid havet i Imperia Hyr en lägenhet nära havet i centrum av Oneglia -distriktet i Imperia vid Liguriens kust. Lägenhet med en yta på 50 kvm. m, på husets tredje våning, består av en entré med inbyggda garderober,...

Hyr en lägenhet för sommaren i Imperia
€ 800/н

Hyr en lägenhet för sommaren i Imperia

Sommarhyra: Massa #2092

Hyr en lägenhet i Liguria, Imperia Hyr en lägenhet i Imperia, Ligurien för sommaren. Lägenheten är fullt möblerad och är perfekt för avkoppling. Bara 600 meter från havet. 4/5 sängar, spjälsäng, två badrum, 2/3 sovrum....Vill du vara medveten om när nya objekt med sådana egenskaper dyker upp?

Spara din sökning
Italien
AiroleAlassioAlbengaAlbisola SuperioreAlbissola MarinaAltareAmegliaAndoraÄpplenApricaleArcolaArenzanoArmoArnascoAurigoAvegnoBadaluccoBaiardoBalestrinoBandBardinetoBargagliBergeggiBeverinoBilvårdBogliascoBoissanoBolanoBonassolaBordigheraBorghetto D'ArrosciaBorghetto Di VaraBorghetto Santo SpiritoBorgio VerezziBorgomaroBormidaBorzonascaBrugnatoBusallaCalice Al CornoviglioCalizzanoCampo LigureCampomoroneCamporossoCarascoCaravonicaCarpasioCarrodanoCasanova LerroneCasarza LigureCastel VittorioCastelbiancoCastellaroCastelnuovo MagraCastelvecchio Di Rocca BarbenaCastiglione ChiavareseCelle LigureCengioCeranesiCerialeCerianaCesiumChiavariChiusanicoChiusavecchiaCicagnaCisano Sul NevaCivezzaCogoletoCogornoCoreglia LigureCosio Di ArrosciaCosseriaCostaraineraCrocefieschiCypressDavagnaDegoDeiva MarinaDiano ArentinoDiano CastelloDiano MarinaDiano San PietroDolceacquaDolcedoDörrDra tillbakaDrevEagle Of ArrosciaErliFavale Di MalvaroFinale LigureFiumaretta di AmegliaFolloFontanigordaFraktFramuraGarlendaGenuaGiusteniceGorretoImperiaIsola Del CantoneIsolabonaJag ska till LigurienKairo MontenotteKryddaLådaLaiguegliaLeiviLericiLevantoLigurisk bägareLigurisk stenLoanoLorsicaLucinascoLumarzoMaglioloMaissanaMallareMarina Di AndoraMasoneMaximinMendaticaMezzanegoMignanegoMin dotterMoconesiMolini Di TrioraMonegliaMontalto LigureMontebrunoMontegrosso Pian LatteMonterosso Al MareMontoggioMurialdoNasinoOgre FeglinoOlivetta San MicheleOnzoOreroOrtonovoOrtoveroOsigliaOspedalettiPalleteraPerinaldoPiana CrixiaPietrabrunaPieve Di TecoPieve LigurePlodioPoggiPompeianPontedassioPontinvreaPorriumPortofinoPortovenerePropataQuilianorådjurRanzoRapalloReccoRezzoRezzoaglioRialtoRich Greenhouse 'Rik på SpeziabuktenRiomaggioreRiva LigureRoccavignaleRocchetta Di VaraRocchetta NervinaRonco ScriviaRondaninaRoussillonRovegnoSan Bartolomeo Al MareSan Biagio Della CimaSan Colombano CertenoliSan Lorenzo al MareSant'OlceseSanta Margherita LigureSanto Stefano Al MareSanto Stefano D'AvetoSanto Stefano Di MagraSarzanaSasselloSavignoneSavonaSeborgaSestri LevanteSjätte GodanoSoldanoSoriSpotornoStellanelloStjärnaStyrelseTaggiaTaggias vapenTallkotteTerzorioTesticoTiglietoToiranoTorrigliaTovo San GiacomoTribognaTrioraTusendelUrbeVagnValbrevennaVallebonaVallecrosiaVarazzeVarese LigureVarkenVasiaVendoneVentimigliaVernazzaVessalicoVezzano LigureVezzi PortioVilla FaraldiVillanova D'AlbengaVobbiaZignagoZoagliZuccarello
Яндекс.Метрика