Vill du behålla den här sökningen?

Få nya annonser som matchar din begäran via e -post varje veckaTack!

Vi har sparat din begäran. Du kommer att få e -postuppdateringar varje vecka med de senaste nyheterna som valts ut åt dig!

Fastighet i Alghero

Alghero Sassari, Sardinien, Italien är en underbar plats på planeten. Den italienska ön Sardinien kallas den gudomliga foten, för enligt legenden var det där som Guds fot först satte sin fot.

Den här ön vimlar av turister när som helst på året, så den bullriga folkmassan och den sjudande bubbelpoolen av lokalbefolkningen och besökare är den mest välbekanta staten för detta område. Men överraskande nog finns det en stad på ön, som ligger på Sardiniens kust från nordvästra sidan, som på något sätt skiljer sig särskilt mycket från hela ön. Namnet på denna stad är Alghero, och under lång tid var den under spanjorernas styre, så den skiljer sig till och med något kulturellt från alla andra städer som ligger närmast den.

{skära}

Algheros historia börjar 1102, när Genesuet-klanen byggde ett citadell i bukten Rada di Alghero för att försvara sig, eftersom pisanerna kunde attackera från havet. Efter det, flera århundraden senare, erkändes staden som en spansk koloni, och trots att de försökte ta Alghero från spanjorerna lyckades ingen förrän på 1700-talet. Det är därför denna stad skiljer sig från hela massan av italienare och även stadsborna, för att fira sin individualitet, kallar sin stad lilla Barcelona. Samtidigt gör sig spanjorernas styre, trots att det inte längre har makten över staden på mer än två århundraden, fortfarande påtagligt.

Gatorna har namn på två språk, lokalbefolkningen talar bara katalanska, men samtidigt förändrar de inte det italienska köket. För turister är provinsen Sassaria, och det är här som staden Alghero ligger, ett riktigt fynd, eftersom det finns en intressant blandning av stilar som inte kan hittas någon annanstans. Det är trevligt att strosa genom de gamla kvarteren i Alghero på kvällarna, de verkar vara kopierade från den vanligaste katalanska staden - slingrande smala och oändliga gator, moderna restauranger och många byggnader samsas väldigt fint med gamla butiker.

Den bästa tiden för turism i denna stad är i maj, eftersom det är då restaurangerna i lilla Barcelona får hummer, till årets lägsta priser. Men Algheros huvudattraktion kommer att förbli havet, eftersom de vackraste korallerna växer här, som finns i bearbetad form i alla souvenirbutiker.

Priset på fastigheter är också intressant för lokala turister, eftersom det är omöjligt att inte vilja stanna i denna stad för alltid.

Plats: Alghero
 
Sardinien - Stor lägenhet Alghero
€ 650.000

Sardinien - Stor lägenhet Alghero

Försäljning: Massa #41

Köp en lägenhet vid havet på Sardiniens kust Alghero är en italiensk del av Spanien på ön Sardinien. Fastighet i centrum av Alghero! Stor lägenhet består av en rymlig hall, tre sovrum, en entré, ett kök. Stor terrass och...

Sardinien fastigheter - Villa med pool Alghero, Sa...
€ 990.000

Sardinien fastigheter - Villa med pool Alghero, Sa...

Försäljning: Massa #40

Villa - Alghero med rustik pool Villa 2,5 km från Alghero. Villa med pool, rustik stil, i tre nivåer. Tomt på 170 kvm med ett rymligt vardagsrum och matsal, öppet kök, två dubbelsängar, två badrum, en källare på cirka...Vill du vara medveten om när nya objekt med sådana egenskaper dyker upp?

Spara din sökning
Italien
AiroleAlassioAlbengaAlbisola SuperioreAlbissola MarinaAltareAmegliaAndoraÄpplenApricaleArcolaArenzanoArmoArnascoAurigoAvegnoBadaluccoBaiardoBalestrinoBandBardinetoBargagliBergeggiBeverinoBilvårdBogliascoBoissanoBolanoBonassolaBordigheraBorghetto D'ArrosciaBorghetto Di VaraBorghetto Santo SpiritoBorgio VerezziBorgomaroBormidaBorzonascaBrugnatoBusallaCalice Al CornoviglioCalizzanoCampo LigureCampomoroneCamporossoCarascoCaravonicaCarpasioCarrodanoCasanova LerroneCasarza LigureCastel VittorioCastelbiancoCastellaroCastelnuovo MagraCastelvecchio Di Rocca BarbenaCastiglione ChiavareseCelle LigureCengioCeranesiCerialeCerianaCesiumChiavariChiusanicoChiusavecchiaCicagnaCisano Sul NevaCivezzaCogoletoCogornoCoreglia LigureCosio Di ArrosciaCosseriaCostaraineraCrocefieschiCypressDavagnaDegoDeiva MarinaDiano ArentinoDiano CastelloDiano MarinaDiano San PietroDolceacquaDolcedoDörrDra tillbakaDrevEagle Of ArrosciaErliFavale Di MalvaroFinale LigureFiumaretta di AmegliaFolloFontanigordaFraktFramuraGarlendaGenuaGiusteniceGorretoImperiaIsola Del CantoneIsolabonaJag ska till LigurienKairo MontenotteKryddaLådaLaiguegliaLeiviLericiLevantoLigurisk bägareLigurisk stenLoanoLorsicaLucinascoLumarzoMaglioloMaissanaMallareMarina Di AndoraMasoneMaximinMendaticaMezzanegoMignanegoMin dotterMoconesiMolini Di TrioraMonegliaMontalto LigureMontebrunoMontegrosso Pian LatteMonterosso Al MareMontoggioMurialdoNasinoOgre FeglinoOlivetta San MicheleOnzoOreroOrtonovoOrtoveroOsigliaOspedalettiPalleteraPerinaldoPiana CrixiaPietrabrunaPieve Di TecoPieve LigurePlodioPoggiPompeianPontedassioPontinvreaPorriumPortofinoPortovenerePropataQuilianorådjurRanzoRapalloReccoRezzoRezzoaglioRialtoRich Greenhouse 'Rik på SpeziabuktenRiomaggioreRiva LigureRoccavignaleRocchetta Di VaraRocchetta NervinaRonco ScriviaRondaninaRoussillonRovegnoSan Bartolomeo Al MareSan Biagio Della CimaSan Colombano CertenoliSan Lorenzo al MareSant'OlceseSanta Margherita LigureSanto Stefano Al MareSanto Stefano D'AvetoSanto Stefano Di MagraSarzanaSasselloSavignoneSavonaSeborgaSestri LevanteSjätte GodanoSoldanoSoriSpotornoStellanelloStjärnaStyrelseTaggiaTaggias vapenTallkotteTerzorioTesticoTiglietoToiranoTorrigliaTovo San GiacomoTribognaTrioraTusendelUrbeVagnValbrevennaVallebonaVallecrosiaVarazzeVarese LigureVarkenVasiaVendoneVentimigliaVernazzaVessalicoVezzano LigureVezzi PortioVilla FaraldiVillanova D'AlbengaVobbiaZignagoZoagliZuccarello
Яндекс.Метрика