Italien:

Corso Imperatrice, 8 - 18038 Sanremo (IM)
Telefon: +390184639032 - +393884227146
E-post: info@azarovs.ru

Vill du behålla den här sökningen?

Få nya annonser som matchar din begäran via e -post varje veckaTack!

Vi har sparat din begäran. Du kommer att få e -postuppdateringar varje vecka med de senaste nyheterna som valts ut åt dig!

Fastigheter i Alghero

Alghero Sassari, Sardinien, Italien är en underbar plats på planeten. Den italienska ön Sardinien kallas gudomlig fot, eftersom det enligt legenden var det där som Guds fot först klev.

Den här ön vimlar av turister när som helst på året, så en bullrig folkmassa och en kokande virvel av lokalbefolkningen och besökare är den mest bekanta staten för detta område. Men överraskande nog finns det en stad på ön, som ligger på Sardiniens kust från nordvästra sidan, som på något sätt är särskilt annorlunda än hela ön. Namnet på denna stad är Alghero, och den styrdes av spanjorerna under lång tid, så den skiljer sig till och med kulturellt från alla andra städer i närheten.

{SKÄRA}

Algheros historia börjar 1102, då Genesuez -klanen byggde ett citadell i bukten Rada di Alghero för att försvara sig, eftersom pisaner kunde attackera från havet. Efter det, flera århundraden senare, erkändes staden som en spansk koloni, och trots att de försökte ta Alghero från spanjorerna lyckades ingen förrän på 1700 -talet. Det är därför denna stad skiljer sig från hela massan av italienare och till och med stadsborna, för att fira sin individualitet kallar de sin stad för lilla Barcelona. Samtidigt ger spanjorernas styre, trots att den inte längre har makt över staden i mer än två århundraden, sig fortfarande till känna.

Gatorna har namn på två språk, lokalbefolkningen talar uteslutande på katalanska, men samtidigt ändrar de inte det italienska köket. För turister är provinsen Sassaria, där staden Alghero ligger, ett riktigt fynd, eftersom det finns en intressant blandning av stilar som inte kan hittas någon annanstans. Det är trevligt att promenera genom de gamla kvarteren i Alghero på kvällarna, de verkar ha skrivits bort från den vanligaste katalanska staden - slingrande smala och oändliga gator, moderna restauranger och många byggnader samexisterar mycket fint med gamla butiker.

Den bästa tiden för turism i denna stad är i maj, eftersom det är när restaurangerna i lilla Barcelona får hummer till årets lägsta priser. Men havet kommer att förbli Algheros främsta attraktion, eftersom här växer vackra koraller, som i bearbetad form finns i alla souvenirbutiker.

Lokala turister är också intresserade av priset på fastigheter, eftersom det är omöjligt att inte vilja stanna i denna stad för alltid.

Plats: Alghero
 Egenskaper med de angivna parametrarna hittades inte

Vill du vara medveten om när nya objekt med sådana egenskaper dyker upp?

Spara din sökning
Italien
AiroleAlassioAlbengaAlbisola SuperioreAlbissola MarinaAltareAmegliaAndoraÄpplenApricaleArcolaArenzanoArmoArnascoAurigoAvegnoBadaluccoBaiardoBalestrinoBandBardinetoBargagliBergeggiBeverinoBilvårdBogliascoBoissanoBolanoBonassolaBordigheraBorghetto D'ArrosciaBorghetto Di VaraBorghetto Santo SpiritoBorgio VerezziBorgomaroBormidaBorzonascaBrugnatoBusallaCalice Al CornoviglioCalizzanoCampo LigureCampomoroneCamporossoCarascoCaravonicaCarpasioCarrodanoCasanova LerroneCasarza LigureCastel VittorioCastelbiancoCastellaroCastelnuovo MagraCastelvecchio Di Rocca BarbenaCastiglione ChiavareseCelle LigureCengioCeranesiCerialeCerianaCesiumChiavariChiusanicoChiusavecchiaCicagnaCisano Sul NevaCivezzaCogoletoCogornoCoreglia LigureCosio Di ArrosciaCosseriaCostaraineraCrocefieschiCypressDavagnaDegoDeiva MarinaDiano ArentinoDiano CastelloDiano MarinaDiano San PietroDolceacquaDolcedoDörrDra tillbakaDrevEagle Of ArrosciaErliFavale Di MalvaroFinale LigureFiumaretta di AmegliaFolloFontanigordaFraktFramuraGarlendaGenuaGiusteniceGorretoImperiaIsola Del CantoneIsolabonaJag ska till LigurienKairo MontenotteKryddaLådaLaiguegliaLeiviLericiLevantoLigurisk bägareLigurisk stenLoanoLorsicaLucinascoLumarzoMaglioloMaissanaMallareMarina Di AndoraMasoneMaximinMendaticaMezzanegoMignanegoMin dotterMoconesiMolini Di TrioraMonegliaMontalto LigureMontebrunoMontegrosso Pian LatteMonterosso Al MareMontoggioMurialdoNasinoOgre FeglinoOlivetta San MicheleOnzoOreroOrtonovoOrtoveroOsigliaOspedalettiPalleteraPerinaldoPiana CrixiaPietrabrunaPieve Di TecoPieve LigurePlodioPoggiPompeianPontedassioPontinvreaPorriumPortofinoPortovenerePropataQuilianorådjurRanzoRapalloReccoRezzoRezzoaglioRialtoRich Greenhouse 'Rik på SpeziabuktenRiomaggioreRiva LigureRoccavignaleRocchetta Di VaraRocchetta NervinaRonco ScriviaRondaninaRoussillonRovegnoSan Bartolomeo Al MareSan Biagio Della CimaSan Colombano CertenoliSan Lorenzo al MareSant'OlceseSanta Margherita LigureSanto Stefano Al MareSanto Stefano D'AvetoSanto Stefano Di MagraSarzanaSasselloSavignoneSavonaSeborgaSestri LevanteSjätte GodanoSoldanoSoriSpotornoStellanelloStjärnaStyrelseTaggiaTaggias vapenTallkotteTerzorioTesticoTiglietoToiranoTorrigliaTovo San GiacomoTribognaTrioraTusendelUrbeVagnValbrevennaVallebonaVallecrosiaVarazzeVarese LigureVarkenVasiaVendoneVentimigliaVernazzaVessalicoVezzano LigureVezzi PortioVilla FaraldiVillanova D'AlbengaVobbiaZignagoZoagliZuccarello
Яндекс.Метрика