Italien:

Corso Imperatrice, 8 - 18038 Sanremo (IM)
Telefon: +390184639032 - +393884227146
E-post: info@azarovs.ru

Lägenheter nära havet i La Condamine, Monaco

€ 7.400.000
190 m 2
Rum 3
Badrum 3
    Spara
tryckversion

Att visa på kartan

Beskrivning:

Lägenhet med en stor terrass nära havet i La Condamine, Monaco

I Monte Carlo till salu 2-plan lägenhet med en stor terrass nära havet i den nya bostaden Le Stella i La Condamine-området.
Lägenhetens totala yta är 190 m2. Nedre våningen (7: e våningen) består av en entré, en matsal med kök, ett vardagsrum, ett gästbadrum, ett omklädningsrum och en original vågformad terrass (yta 50 m2). På åttonde våningen finns 2 sovrum, 2 badrum, ett omklädningsrum och 2 balkonger.
Residence Le Stella är en av få nya byggnader i Monaco, objektet kommer att tas i drift 2018. Denna byggnad, ovanlig för det allmänna arkitektoniska landskapet i Monte Carlo, är en byggnad av icke-standard, avantgarde-design. Förutom bostadslägenheter rymmer byggnadens nedre våningar butiker och kontorslokaler samt en parkeringsplats. Conciergeservice dygnet runt är till din tjänst. Alla byggnader i byggnaden är utrustade med ett klimatkontrollsystem.
Det historiska och kommersiella distriktet Monaco, La Condamine, är ett av de mest intressanta och dynamiska områdena i Monte Carlo. Det finns attraktiva promenadområden med kaféer och restauranger. Inom gångavstånd från Princely Palace of Monaco, Oceanografiska museet, samt ett öppet vattenstadion (Stade Nautique Rainier III), en exotisk trädgård, hamnen i Hercule.

Vi kan erbjuda dig andra alternativ för lägenheter i detta bostadskomplex.

Viktigaste egenskaperna:

Detaljer:Ställ en fråga till säljaren

Aleksei Azarov

Aleksei Azarov

| a@azarovs.ru |

Liknande annonser

Takvåning med pool vid havet i Monaco, Fontvieille -området
€ 7.600.000

Takvåning med pool vid havet i Monaco, Fontvieille -området

Försäljning: Massa #3090

Takvåning med 2 våningar med pool vid havet i Monaco | Fontvieille-området Vi uppmärksammar dig en vacker takvåning med 2 våningar med en pool vid havet i Monaco. Takvåningen ligger på de två översta våningarna i lyxresidenset...

Din sökhistorik

Яндекс.Метрика