Italien:

Corso Imperatrice, 8 - 18038 Sanremo (IM)
Telefon: +390184639032 - +393884227146
E-post: info@azarovs.ru

Aj!
Detta objekt är redan Såld.
Vi lämnade sidan på webbplatsen bara för att inte producera "trasiga länkar" på Internet.
På vår webbplats finns det dock många fler liknande meddelanden, se nedan.

Takvåning med pool vid havet i Monaco, Fontvieille -området

€ 7.600.000
211 m 2
Rum 4
Badrum 3
Bil 1
    Spara
tryckversion

Att visa på kartan

Beskrivning:

Takvåning med 2 våningar med pool vid havet i Monaco | Fontvieille-området

Vi uppmärksammar dig en vacker takvåning med 2 våningar med en pool vid havet i Monaco. Takvåningen ligger på de två översta våningarna i lyxresidenset Rosa Maris i det moderna området Fontvieille och ligger på första raden.
Den totala ytan av duplexet är 211 kvm. meter. Nedre våningen (12: e våningen i byggnaden) består av en entré, 2 sovrum, 3 badrum - ett badrum, ett duschrum och en gästtoalett, samt en loggia. Övre våningen i takvåningen (13: e våningen i byggnaden, tak) är ett vardagsrum, matsal, kök och en stor uteservering. Terrassernas totala yta är 86 kvm. meter.
Från terrassen kan du beundra staden Monte Carlo, havet, hamnen i Cap d'Ail och bergslandskapet i 360 °. Utsikten är otroligt inbjudande, särskilt sett från din egen veranda i Monaco.
Residence Rosa Maris erbjuder maximal komfort för sina invånare, tillhandahåller conciergeservice, hiss, garage, lagringsutrymme i källaren. I ett slutet välskött område finns en underbar pool och trädgård.
Fontvieille är det nya distriktet i Furstendömet Monaco. Rosa Maris -bostaden är en av de mest prestigefyllda i Monte Carlo. Härifrån ligger inom gångavstånd yachtklubben, hamnen i Cap d'Ail. Här i närheten finns Louis II -stadion, University of Monaco, en otroligt vacker park med Princess Grace Rosenkrans, en helikopterplatta från vilken du till exempel kan ta dig till Nice flygplats på sju minuter, och inte bara.

Viktigaste egenskaperna:

Detaljer:Ställ en fråga till säljaren

Aleksei Azarov

Aleksei Azarov

| a@azarovs.ru |

Liknande annonser

Lägenheter nära havet i La Condamine, Monaco
€ 7.400.000

Lägenheter nära havet i La Condamine, Monaco

Försäljning: Massa #3091

Lägenhet med en stor terrass nära havet i La Condamine, Monaco I Monte Carlo till salu 2-plan lägenhet med en stor terrass nära havet i den nya bostaden Le Stella i La Condamine-området. Lägenhetens totala yta är 190 m2....

Vacker takvåning vid havet i Monte Carlo, Monaco
€ 7.700.000

Vacker takvåning vid havet i Monte Carlo, Monaco

Försäljning: Massa #3088

Takvåning med 2 våningar nära stranden i Monte Carlo med en underbar utsikt över staden och havet Vacker takvåning till salu vid havet nära centrum av Monte Carlo. Det ligger på sjätte och sjunde våningen i Azur Eden -bostaden...

Din sökhistorik

Яндекс.Метрика