Italien:

Corso Imperatrice, 8 - 18038 Sanremo (IM)
Telefon: +390184639032 - +393884227146
E-post: info@azarovs.ru

Vacker takvåning vid havet i Monte Carlo, Monaco

€ 7.700.000
110 m 2
Rum 3
Badrum 2
Bil 1
    Spara
tryckversion

Beskrivning:

Takvåning med 2 våningar nära stranden i Monte Carlo med en underbar utsikt över staden och havet

Vacker takvåning till salu vid havet nära centrum av Monte Carlo. Det ligger på sjätte och sjunde våningen i Azur Eden -bostaden i området La Rousse - Saint Roman.

Takvåning med en total yta på 220 kvm. meter helt renoverat, med en mycket intressant elegant inredning av rummen. Parkering och källare tillhandahålls. Duplexen består av ett vardagsrum med ett kök (fullt utrustat), 2 sovrum och 2 badrum, ett omklädningsrum och 2 balkonger med utsikt över havet. Detta bostadsområde är 110 kvm. meter. Samma område och rekreationsområdet - en terrass på taket av byggnaden (7: e våningen). Det finns en pergola - en täckt del av terrassen, ett sommarkök. Det finns en möjlighet att installera ett stort bad med hydromassage här (nödvändig kommunikation är ansluten). Från Azur Edens höjd öppnas en magnifik utsikt över Cote d'Azur och staden Monte Carlo.

Residenset har ett fördelaktigt läge 80 meter från havet och stranden Larvotto. 10 meter bort finns en offentlig hiss direkt till stranden. Området är mycket vackert, här kommer du att vara nöjd med kaféer och restauranger, kasinon, butiker och stormarknader, liksom många historiska och kulturella platser i Monte Carlo.

F

Viktigaste egenskaperna:

Detaljer:Ställ en fråga till säljaren

Aleksei Azarov

Aleksei Azarov

| a@azarovs.ru |

Liknande annonser

Takvåning med pool vid havet i Monaco, Fontvieille -området
€ 7.600.000

Takvåning med pool vid havet i Monaco, Fontvieille -området

Försäljning: Massa #3090

Takvåning med 2 våningar med pool vid havet i Monaco | Fontvieille-området Vi uppmärksammar dig en vacker takvåning med 2 våningar med en pool vid havet i Monaco. Takvåningen ligger på de två översta våningarna i lyxresidenset...

Lägenhet i centrala Monte Carlo
€ 7.900.000

Lägenhet i centrala Monte Carlo

Försäljning: Massa #3089

Lägenhet i en gammal villa i centrala Monte Carlo I Monte Carlo, i stadens centrum, säljs en 5-rumslägenhet i det gamla Villa Sim Palace. Det speciella med lägenheterna i denna historiska byggnad är högt i tak (3,2 m)...

Din sökhistorik

Яндекс.Метрика