Italien:

Corso Imperatrice, 8 - 18038 Sanremo (IM)
Telefon: +390184639032 - +393884227146
E-post: info@azarovs.ru

Ny villa med en strand på Sardinien, staden Porto Cervo

€ 8.000.000
350 m 2
Rum 6
Badrum 4
    Spara
tryckversion

Att visa på kartan

Beskrivning:

Ny villa med privat strand i Porto Cervo

Exklusivt fastighetsalternativ på Sardinien i Porto Cervo - helt ny, stor villa med pool och trädgård i ett privat område med en strand.

Tre våningar villa med en total yta på 350sq. meter som ligger precis vid Medelhavets strand, bort från vägar och bullriga gator.

Nedre våningen är en källare och består av sovrum och badrum. Den ursprungliga lösningen av fönstren är här - fönstren ser ut i poolen under vattnet.

På bottenvåningen finns ett vardagsrum med kök, grovkök och ett separat sovrum med badrum och direkt tillgång till poolen - en mycket intressant kreativ lösning.

Andra våningen - sovplats: sovrum med badrum, från rummen finns utgångar till terrassen. Panoramafönster, en hisnande utsikt över det ändlösa havet öppnas härifrån.

Huset är nytt, färdigt sommaren 2017. Bygg- och efterbehandlingsmaterial - lyxklass, miljövänligt och attraktivt - sten, trä, ljusa färger på väggar och tak, stora fönster. Villan är utrustad med ett automatiserat "Smart Home" -system, inklusive ett klimatkontrollsystem och ett larmsystem.

Villans territorium är 2000 kvm. meter inkluderar en parkeringsplats för 5 bilar, en vacker välskött trädgård, ett rekreationsområde med en pool av intressant konfiguration. Terrassen framför huset och poolen är mycket rymlig, du kan utrusta ett sommarkök. Det finns en magnifik utsikt över havet och ingenting hindrar dig från att njuta av ljudet från Medelhavets vågor, som bokstavligen ligger några steg från dig.

F

Viktigaste egenskaperna:

Detaljer:Ställ en fråga till säljaren

Aleksei Azarov

Aleksei Azarov

| a@azarovs.ru |

Liknande annonser

Din sökhistorik

Яндекс.Метрика