Italien:

Corso Imperatrice, 8 - 18038 Sanremo (IM)
Telefon: +390184639032 - +393884227146
E-post: info@azarovs.ru

Lägenhet vid stranden i Fontvieille, Monaco

€ 9.750.000
205 m 2
Rum 3
Badrum 2
    Spara
tryckversion

Att visa på kartan

Beskrivning:

Lägenhet på första raden i Fontvieille -området, Monaco

I sydvästra Monaco, i Fontvieille-området, säljs en 3-rumslägenhet i ett elitresidens Seaside Plaza på havets första rad.
Lägenheter med en total yta på 205 kvm. meter finns på byggnadens 7: e våning. Fördelen med lägenheten är en mycket stor hörnterrass (70 kvadratmeter), så att du kan beundra havet och stadslandskapet. Det finns utgångar till detta magnifika rekreationsområde med panoramautsikt från varje rum i lägenheten. I synnerhet är detta ett vardagsrum, 2 sovrum, ett kök. Dessutom har lägenheten 2 badrum, gästtoalett och stora inbyggda garderober.
Byggnaden Seaside Plaza Residence, där dessa lägenheter ligger, ligger vid stranden omgiven av en trädgård och erbjuder sina ägare conciergetjänster, 24-timmars bevakning, en källare och parkering. Dessutom finns det en pool, bastu, gym till ditt förfogande.
Fontvieille -området är ett av de mest moderna i Monte Carlo, mycket vackert och välskött. Det finns många viktiga infrastrukturanläggningar, liksom kultur-, sport- och underhållningskomplex - en stadion, ett museum, en cirkus, en zoo, en yachtklubb, trädgårdar och parker, kaféer och restauranger, butiker och stormarknader.

I denna bostad erbjuds olika alternativ för fastigheter till dig uppmärksamhet, ring och skriv!

Viktigaste egenskaperna:

Detaljer:Ställ en fråga till säljaren

Aleksei Azarov

Aleksei Azarov

| a@azarovs.ru |

Liknande annonser

Takvåning med havsutsikt i Moneghetti -området, Monaco
€ 9.750.000

Takvåning med havsutsikt i Moneghetti -området, Monaco

Försäljning: Massa #3069

Takvåning med fantastisk utsikt över Cote d'Azur | Moneghetti -området | Monaco Ny takvåning till salu i Monte Carlo med panoramautsikt över havet i Moneghetti -området. Takvåning med en total yta på 304 kvm. meter...

Lägenhet med utsikt över havet och stranden i Monaco
€ 9.950.000

Lägenhet med utsikt över havet och stranden i Monaco

Försäljning: Massa #3066

Lägenhet med magnifik utsikt över havet och stranden i Monaco | distrikt La Rousse - Saint Roman I den östra delen av Monaco, i området La Rousse - Saint Roman, erbjuds exklusiva lägenheter i Villas Del Sole. Lägenheten...

Din sökhistorik

Яндекс.Метрика