Italien:

Corso Imperatrice, 8 - 18038 Sanremo (IM)
Telefon: +390184639032 - +393884227146
E-post: info@azarovs.ru

Exklusiva lägenheter på Golden Square, Monaco

€ 22.000.000
289 m 2
Rum 4
Badrum 3
    Spara
tryckversion

Att visa på kartan

Beskrivning:

Exklusiva lägenheter med havsutsikt - Golden Square -området i Monaco

I centrum av Monte Carlo till salu exklusiva lägenheter med utsikt över havet och stadens gator. Rymlig 4-rumslägenhet med en total yta på 289 kvm. meter som ligger på sjunde våningen i den prestigefyllda bostaden Le Saint Andre - Monacos gyllene torg (Carre d'Or).
Lägenheten består av en hall, vardagsrum med matplats, kök, 3 sovrum med badrum, 3 balkonger och ett tvättstuga (tvättstuga). Det finns två ingångar från motsatta sidor - till gäst- och sovplatserna. Lägenheterna är inredda i en elegant stil, fullt möblerade, utrustade med vitvaror och helt redo att flytta in.
Residence Le Saint Andre erbjuder lägenhetsägare en bekväm boendemiljö, som erbjuder conciergeservice dygnet runt, hiss, parkering och förrådskällare.
Saint Andre -byggnaden i Monaco är en av de mest kända för sin yttre design, med reflekterande blå glaspaneler. Placeringen av denna moderna attraktiva bostad i centrala Monte Carlo intill havet ger ett rikt och bekvämt liv. Inom gångavstånd härifrån finns restauranger och kaféer, ett vårdcentral, en skola, ett dagis, en yachtparkering, butiker och stormarknader.
Havet från bostaden Saint-André är bara 200-300 meter. Området på Gyllene torget (Carre d'Or) är hjärtat av Monte Carlo med alla sociala och kulturella evenemang, historiska sevärdheter, sporttävlingar och spel.

Viktigaste egenskaperna:

Detaljer:Ställ en fråga till säljaren

Aleksei Azarov

Aleksei Azarov

| a@azarovs.ru |

Liknande annonser

Lyxfastigheter i Monaco
€ 21.900.000

Lyxfastigheter i Monaco

Försäljning: Massa #4030

Lägenheter i Larvotto Lägenhet i La Reserve -bostaden på Avenue Princess Grace i Monaco, Larvotto -området. Byggnaden ligger nära Larvotto -stranden, de bästa butikerna och restaurangerna. Interiören i lägenheten är inredd...

Din sökhistorik

Яндекс.Метрика