Italien:

Corso Imperatrice, 8 - 18038 Sanremo (IM)
Telefon: +390184639032 - +393884227146
E-post: info@azarovs.ru

Köp lägenheter i Monaco vid havet, Moneghetti -området

€ 11.700.000
240 m 2
Rum 6
Badrum 4
    Spara
tryckversion

Att visa på kartan

Beskrivning:

Lyxiga lägenheter i Furstendömet Monaco | Moneghetti -området

Vi presenterar dig en lyxig lägenhet i Furstendömet Monaco med en total yta på 300 kvadratmeter. Lägenheterna är en del av den prestigefyllda bostaden Beverly Palace, som ligger i ett relativt lugnt bostadsområde i Moneghetti -området.
Boyta 240 kvm. meter inkluderar 4 sovrum, vardagsrum, matsal, kök, 4 badrum. Varje rum har tillgång till terrasser, vars totala yta är 60 kvm. meter.
Beverly Palace är ett av de bästa bostäderna i Monaco och ger förutsättningar för ökad komfort: levande, conciergeservice, hiss, klimatkontrollsystem, underjordisk parkering och förråd (källare).
Beverly Palace är en mycket populär och önskvärd plats att bo i Monaco. Bostaden ligger i centrum av Moneghetti -kvarteret bredvid Port Hercule. I närheten finns alla de viktigaste infrastrukturanläggningarna - affärer, skolor, Princess Grace -sjukhuset (Le Centre Hospitalier Princesse Grace), liksom den unika Exotiska trädgården i Monaco (le Jardin Exotique), nöjesparken och naturligtvis kasinon, kaféer, barer och restauranger ...
Bostadens läge skapar en trevlig fördel - den erbjuder magnifik utsikt över hamnen i Hercule och Monaco -Ville, härifrån nära centrum av Monte Carlo med dess sjuttande sociala liv.

Viktigaste egenskaperna:

Detaljer:Ställ en fråga till säljaren

Aleksei Azarov

Aleksei Azarov

| a@azarovs.ru |

Liknande annonser

Lägenhet i hjärtat av Monaco
€ 11.500.000

Lägenhet i hjärtat av Monaco

Försäljning: Massa #4034

Lägenhet med havsutsikt i Monte Carlo Lägenheter med en yta på 164 kvm. m ligger i det prestigefyllda residenset Le Mirabeau i hjärtat av Monaco. Består av: 2 sovrum, vardagsrum, öppet kök. Terrass 24 kvm meter med fantastisk...

Din sökhistorik

Яндекс.Метрика