Italien:

Corso Imperatrice, 8 - 18038 Sanremo (IM)
Telefon: +390184639032 - +393884227146
E-post: info@azarovs.ru

Aj!
Detta objekt är redan Såld.
Vi lämnade sidan på webbplatsen bara för att inte producera "trasiga länkar" på Internet.
På vår webbplats finns det dock många fler liknande meddelanden, se nedan.

Villa med pool på ön Sardinien i Porto Cervo

€ 3.500.000
300 m 2
Rum 5
Badrum 5
Bil 4
    Spara
tryckversion

Beskrivning:

Ny villa med pool, havsutsikt och trädgård på Sardinien

På ön Sardinien i semesterorten Porto Cervo säljs en lyxig ny villa vid havet med en pool och en magnifik trädgård.

Området på platsen, på vilket, förutom bostadshuset, flera andra funktionella byggnader ligger, är 15 000 kvm. meter. Själva bostadshuset är en våning och har en total yta på cirka 300 kvm. meter. Det finns ett stort vardagsrum-kök, 5 sovrum, 5 badrum. Huset har luftkonditionering och en öppen spis. Renoveringen är helt ny, allt är genomtänkt och tekniskt utrustat, ett mycket ekonomiskt energiförbrukningssystem (klass A), tvåglasfönster. Bygg- och efterbehandlingsmaterial väljs uteslutande miljövänligt - trä, marmor, sten.

På en stor privat trädgård finns en pool med en relaxavdelning, ett sommarkök med grill, en uteplats. Täckt parkering med en yta på 40 kvm. meter, en tvättstuga, en teknisk byggnad, ett stort skafferi för matförvaring, här finns ett omklädningsrum och ett badrum. Allt detta är fördelat över platsen mycket eftertänksamt, strukturerna är sammankopplade med marmor- och stenvägar, på kvällen belyses de av ett trädgårdsbelysningssystem. Landskapsdesignen är enkel och lakonisk, absolut i en naturlig stil, inte överbelastad, men skapar komfort och harmoni.

Den autentiska stilen i den inre av denna villa smälter sömlöst ihop med den omgivande medelhavsnaturen på Sardinien. Huset verkar lösa sig upp i sin omgivning och lämnar ett intryck av lätthet och urlighet.

A

Viktigaste egenskaperna:

Detaljer:Ställ en fråga till säljaren

Aleksei Azarov

Aleksei Azarov

| a@azarovs.ru |

Liknande annonser

Din sökhistorik

Яндекс.Метрика