Italien:

Corso Imperatrice, 8 - 18038 Sanremo (IM)
Telefon: +390184639032 - +393884227146
E-post: info@azarovs.ru

Lägenheter vid havet i Fontvieille, Monaco

€ 8.900.000
145 m 2
Rum 3
Badrum 2
Bil 1
    Spara
tryckversion

Att visa på kartan

Beskrivning:

Lägenheter på första raden i Fontvieille -området | Monaco

I Monaco, lägenheter till salu i Seaside Plaza -bostaden (Seaside Plaza), som ligger på första raden i Fontvieille -området.
Den totala ytan på lägenheterna är 145 kvm. meter, varav en vacker terrass med utsikt över trädgården och havet upptar 25 kvm. meter. Lägenheten har totalrenoverats, alla system är nya, inredningen domineras av marmor, speglar, lätta efterbehandlingsmaterial. På grund av dessa fördelaktiga design- och belysningslösningar, liksom på grund av den framgångsrika layouten, är lägenheten otroligt ljus och rymlig. Detta kompletteras med stora dubbelglasfönster.
Lägenheten består av en entré, ett rymligt vardagsrum, två sovrum, som alla har ett badrum (badkar och dusch), ett modernt utrustat kök, ett omklädningsrum; Rummen har stora inbyggda garderober. Alla rum har tillgång till terrassen, som kan användas som en underbar sittgrupp utomhus - den magnifika utsikten och ljudet av vågorna bidrar absolut till detta.
Seaside Plaza Residence (Seaside Plaza) erbjuder extremt bekväma förhållanden för sina ägare och gäster-från luftkonditioneringssystemet i alla lokaler i komplexet, till säkerhet dygnet runt och conciergeservice. Dessutom användningen av en magnifik pool, gym, bastu.
I lägenhetspriset ingår 1 parkeringsplats i den underjordiska parkeringen och en källare för hushållsbruk.
Det prestigefyllda komplexets territorium är mycket elegant inrett: trädgårdar, en fontän, promenadområden - allt detta är på första raden. Härifrån är det gångavstånd till stranden, yachtklubben, Cap-d'Ails hamn. I närheten finns Louis II -stadion, University of Monaco, en otroligt vacker park med Princess Grace Rosary, en helikopterplatta från vilken du kan ta dig till Nice flygplats på sju minuter och därefter.

I denna bostad erbjuds olika alternativ för fastigheter att uppmärksamma dig, ring eller skriv till oss.

Viktigaste egenskaperna:

Detaljer:Ställ en fråga till säljaren

Aleksei Azarov

Aleksei Azarov

| a@azarovs.ru |

Liknande annonser

Lägenhet med utsikt över havet och staden över Monaco
€ 8.950.000

Lägenhet med utsikt över havet och staden över Monaco

Försäljning: Massa #3335

Lägenhet med fantastisk utsikt över havet och staden Monaco I Jardin Exotic-området i en vacker byggnad finns en 4-rumslägenhet med en svindlande utsikt över Monaco. Lägenhetens yta är 262 kvm. meter. Layout: entré, dubbel...

Din sökhistorik

Яндекс.Метрика