Italien:

Corso Imperatrice, 8 - 18038 Sanremo (IM)
Telefon: +390184639032 - +393884227146
E-post: info@azarovs.ru

Lägenheter på stranden i Monaco, Fontvieille -området

€ 11.450.000
245 m 2
Rum 4
Badrum 2
Bil 2
    Spara
tryckversion

Att visa på kartan

Beskrivning:

Lägenhet med magnifik utsikt över Cote d'Azur i Monaco | Fontvieille -distriktet

I Monaco, i det prestigefyllda Seaside Plaza -komplexet, lägenheter med en total yta på 245 kvm. meter.
Stor ljus lägenhet med original layout i utmärkt skick och innehåller ett rymligt vardagsrum, matsal, 2 sovrum, fullt utrustat kök, 2 badrum, omklädningsrum. I priset ingår priset för 2 parkeringsplatser för bilar.
Lägenheterna är utrustade med ett klimatkontrollsystem, stora dubbelglasfönster skapar effekten av mer utrymme och ljus, renoveringar görs på högsta nivå med de bästa materialen. Olika rum har tillgång till terrasser med magnifik utsikt över Cote d'Azur och hamnen i Cap d'Ail. På södra sidan ligger den ursprungliga cirkulära terrassen direkt ovanför trädgårdarna, poolen och fontänen i bostaden.
Lägenheten ligger på Seaside Plaza, som erbjuder en hög servicenivå: concierge dygnet runt, säkerhet, pool, gym, bastu, källare och parkeringsplatser. Territoriet är fantastiskt inrett och utrustat för din bekvämlighet.
Elitkomplexet av byggnader "Seaside Plaza" ligger i den sydvästra delen av det moderna distriktet Fontvieille i Furstendömet Monaco i närheten av havet, yachtklubben och vallen. I detta nya område har många intressanta komplex och etableringar skapats på kort tid. I synnerhet den världsberömda stadion, cirkus, museer, trädgårdar och parker, en zoo och naturligtvis kaféer, barer, restauranger och butiker.

Vi kan erbjuda dig andra alternativ för lägenheter i detta bostadskomplex.

Viktigaste egenskaperna:

Detaljer:Ställ en fråga till säljaren

Aleksei Azarov

Aleksei Azarov

| a@azarovs.ru |

Liknande annonser

Lägenhet med havsutsikt i Monaco
€ 11.450.000

Lägenhet med havsutsikt i Monaco

Försäljning: Massa #3041

Lyxig lägenhet med havsutsikt i Monaco, Moneghetti -området I ett av de moderna distrikten i Monaco, Moneghetti, säljs en magnifik 5-rumslägenhet med havsutsikt. Lägenheten med en total yta på 280 m2 ligger i Soleil d'Or...

Lägenhet i hjärtat av Monaco
€ 11.500.000

Lägenhet i hjärtat av Monaco

Försäljning: Massa #4034

Lägenhet med havsutsikt i Monte Carlo Lägenheter med en yta på 164 kvm. m ligger i det prestigefyllda residenset Le Mirabeau i hjärtat av Monaco. Består av: 2 sovrum, vardagsrum, öppet kök. Terrass 24 kvm meter med fantastisk...

Din sökhistorik

Яндекс.Метрика