Italien:

Corso Imperatrice, 8 - 18038 Sanremo (IM)
Telefon: +390184639032 - +393884227146
E-post: info@azarovs.ru

Lyxvilla i Porto Cervo, Sardinien

€ 6.500.000
400 m 2
Rum 6
Badrum 6
Bil 5
    Spara
tryckversion

Beskrivning:

Premiumvilla med pool och havsutsikt, Porto Cervo

På Sardinien, i staden Porto Cervo, en ny villa (2016) med en total yta på 400 kvm. meter med panoramautsikt över havet, på en tomt på 20 tunnland. Varje centimeter mark är funktionellt genomtänkt: en entré och parkeringsplats, vandringsleder, ett rekreationsområde med en stor utomhuspool och en täckt terrass, grill, häckar, stenkantar - allt för livets bekvämlighet och avkoppling.

Parkeringsplatser - för 5 bilar

Villans design är mycket original, byggd med hänsyn till landskaps särdrag - 3 -våningsplan, där varje våning har tillgång till trädgården, verandan eller terrassen. Hela området är välskött, vackert inrett, omgivet av grönska. Villan är helt ny, renovering av hög kvalitet, snygg design, inbyggda vitvaror, intressanta belysningslösningar.

Den centrala platsen upptas av poolen, härifrån genom terrassen är ingången till hallen med en matplats. Huset har ett kök med tillgång till trädgårdsterrassen, 6 sovrum, 7 badrum, tvättstugor.

Villan ser vacker och elegant ut från alla håll, även uppifrån; ligger på en kulle, så att du kan njuta av de underbara landskapen i bergen och havet, vilket är otroligt klart och blått här.

F

Viktigaste egenskaperna:

Detaljer:Ställ en fråga till säljaren

Aleksei Azarov

Aleksei Azarov

| a@azarovs.ru |

Liknande annonser

Villa med pool med havsutsikt i Porto Cervo Sardinia
€ 6.500.000

Villa med pool med havsutsikt i Porto Cervo Sardinia

Försäljning: Massa #3063

Vacker villa med pool vid havet på Sardinien På Sardinien, direkt vid havet, en magnifik villa med en total yta på 450 kvm. meter med en pool (staden Porto Cervo). Denna villa i mediterraneo -stil ligger på en anlagd tomt...

Din sökhistorik

Яндекс.Метрика