Lyxiga lägenheter i Monaco

€ 15.500.000
317 m 2
Rum 4
Badrum 3
Bil 3
    Spara

Beskrivning:

Premiumlägenheter i bostaden "Florestan" i Monaco

I östra Monaco, i det prestigefyllda residenset La Florestan, fantastiska lägenheter med en total yta på 309 kvm. meter med stora terrasser, varifrån du oändligt kan beundra den oöverträffade utsikten över havet och furstendömet.

Byggnaden av bostaden i Belle Epoque-stil påminner om ett riktigt palats, där knäppa dekorativa element och icke-standardiserade bekväma layouter av lägenheter kombineras med en spridning av eleganta balkonger.

Lägenheten har 2 ingångar, sedan finns en rymlig hall, ett stort vardagsrum med tillgång till 2 terrasser, ett kök med inbyggda vitvaror och en terrass, en matsal, ett omklädningsrum, 4 sovrum igen med utgångar till en terrass med utsikt över havet, 3 badrum, gästtoalett, tvättstuga, garderober. Terrasser och balkonger är höjdpunkten i Florestan -bostaden, det finns många av dem och de är vackra och originella, samtidigt glädjande för ögat både med sin design och landskapet som öppnar härifrån till Cote d'Azur och gatorna i La Rousse -området.

Allt här är genomtänkt till minsta detalj, en oklanderlig större översyn gjordes i klassisk stil i ljusa färger; badrummen är färdiga i marmor med speglar, stora fönster och dörrar är gjorda av högkvalitativa material. Det återstår bara att utrusta ditt hem och skapa mys i dina lyxiga lägenheter efter din smak.

I priset ingår redan 3 parkeringsplatser för bilar, 2 förråd. Huset har hiss, larmsystem, videoövervakningssystem.

Lägenheter på första raden nära Larvotto -stranden (3 minuters promenad), bredvid kasinot, SPA -centra, kaféer och restauranger - kommer att göra ditt liv här till en riktig semester.

B

Viktigaste egenskaperna:

Detaljer:Ställ en fråga till säljaren

Aleksei Azarov

Aleksei Azarov

| a@azarovs.ru |

Liknande annonser

Din sökhistorik

Яндекс.Метрика