Italien:

Corso Imperatrice, 8 - 18038 Sanremo (IM)
Telefon: +390184639032 - +393884227146
E-post: info@azarovs.ru

Hyr en takvåning med 3 våningar i Monaco

€ 60.000
500 m 2
Rum 6
Badrum 6
    Spara
tryckversion

Beskrivning:

Lyxig takvåning i hjärtat av Monaco

En takvåning med 3 våningar att hyra i centrala Monaco med en total yta på 920 kvm. meter, varav boyta är 500 kvm. meter, terrass - 420 kvm. meter.

En hisnande 360 graders panoramautsikt över havet och hjärtat av Monaco. En minuts promenad - det berömda Metropol -hotellet, 2 minuter - till det legendariska Casino Monte Carlo.

Takvåningen ligger på 15: e, 16: e och 17: e våningen i en elitbyggnad, utan grannar.

Inredning i material av högsta kvalitet: trä- och marmorgolv, oklanderligt VVS, slitstarka dörrar och fönster. Det övergripande färgschemat är mycket lakoniskt - vita väggar och tak, ljus marmor och trä, varje rum har sin egen lämpliga färgvariation.

Rymliga inbyggda garderober längs hela omkretsen av korridorer och i rum döljer snyggt allt från nyfikna ögon. Stora fönster och glasdörrar i kombination med kompetent belysning utökar utrymmet ytterligare visuellt.

Den mest intressanta layouten kombinerar avskilda isolerade rum, medan den gemensamma hallen med pelare och ett andra ljus organiskt förenar hela interiören.

1: a våningen: 4 sovrum, 4 badrum, kök och matplats. Varje rum har utgång till terrassen.

2: a våningen: 2 sovrum, alla med badrum; också tillgång till terrassen från varje sovrum.

3: e våningen: en stor utomhusterrass med en liten pool med jacuzzi. Här har du möjlighet att utrusta ett rekreationsområde efter din smak, varifrån du kan njuta av den gudomliga utsikten över havet, Cote d'Azur, Monte Carlo både under dagen med sina romantiska landskap och på natten - när högt liv är i full gång, tusentals lampor lyser upp Monaco -himlen, ljudet från musik från caféet och restaurangerna präglas av ljudet av vågor.

Viktigaste egenskaperna:

Detaljer:Ställ en fråga till säljaren

Aleksei Azarov

Aleksei Azarov

| a@azarovs.ru |

Liknande annonser

Takvåning i Monaco nära havet och Monte Carlo
Звоните!

Takvåning i Monaco nära havet och Monte Carlo

Försäljning: Massa #3003

Lyxig takvåning i ett prestigefyllt område i Monaco Ett fantastiskt fastighetsalternativ nära havet i Monaco - nästan på första raden av havet, en solig lyxig takvåning med 2 våningar med en yta på cirka 400 kvm. meter....

Din sökhistorik

Яндекс.Метрика