Italien:

Corso Imperatrice, 8 - 18038 Sanremo (IM)
Telefon: +390184639032 - +393884227146
E-post: info@azarovs.ru

Takvåning i Monaco nära havet och Monte Carlo

Ring oss!
400 m 2
Rum 4
Badrum 4
Bil 2
    Spara
tryckversion

Beskrivning:

Lyxig takvåning i ett prestigefyllt område i Monaco

Ett fantastiskt fastighetsalternativ nära havet i Monaco - nästan på första raden av havet, en solig lyxig takvåning med 2 våningar med en yta på cirka 400 kvm. meter.

Takvåningen ligger intill Monte Carlo. Härifrån, inom gångavstånd, inte bara all nödvändig infrastruktur och kända varumärkesbutiker och naturligtvis historiska och turistattraktioner. I synnerhet 500m. till det berömda Casino Monte Carlo, 200m. till den lyxiga japanska trädgården, liksom operahuset, kulturcentret, kaféer och restauranger.

Bottenvåningen i denna fantastiska takvåning har ett vardagsrum, ett kök-matrum med tillgång till en terrass, 3 sovrum, 3 badrum och en tvättstuga.

Den andra våningen är ett magnifikt sovrum med badrum och en stor elegant uteplats med jacuzzi, dusch, sittgrupp, bar, härifrån kan du njuta av en magnifik panoramautsikt över havet och Monaco. Uteplatsen är omgiven av grönska, öppen för solen, samtidigt som den är utrustad med ett skyddssystem mot vind och regn - ett infällbart tak och persienner ger komfort i dåligt väder och hjälper till att skapa ytterligare skugga under varma timmar. Ett stereoanläggning är installerat i hela takvåningen, inklusive i trädgården - en trevlig bonus. På natten, med ett glas franskt vin, kan du beundra den fantastiska utsikten över lamporna i det legendariska Monaco, nattstjärnorna, lyssna på ljudet av vågor och lukta havet.

Hela interiören är designad i ädla ljusfärger, speglade korridorer, inbyggda garderober - allt detta skapar utrymme och lätthet. En original bekväm vit trappa leder till andra våningen.

Smart Home -systemet kommer att göra ditt liv i detta "paradis" ännu mer bekymmerslöst, eftersom det automatiserar många hushållsprocesser, så att du kan njuta av varje ögonblick av livet i soliga Monaco.

Säkerhet tillhandahålls av ett larmsystem, ett videoövervakningssystem och en concierge.

Huset har 2 garage för dina bilar.

D

Viktigaste egenskaperna:

Detaljer:Ställ en fråga till säljaren

Aleksei Azarov

Aleksei Azarov

| a@azarovs.ru |

Liknande annonser

Hyr en takvåning med 3 våningar i Monaco
€ 60.000

Hyr en takvåning med 3 våningar i Monaco

Långtidsuthyrning: Massa #3005

Lyxig takvåning i hjärtat av Monaco En takvåning med 3 våningar att hyra i centrala Monaco med en total yta på 920 kvm. meter, varav boyta är 500 kvm. meter, terrass - 420 kvm. meter. En hisnande 360 graders panoramautsikt...

Din sökhistorik

Яндекс.Метрика