Aj!
Detta objekt är redan Såld.
Vi lämnade sidan på webbplatsen bara för att inte producera "trasiga länkar" på Internet.
På vår webbplats finns det dock många fler liknande meddelanden, se nedan.

Lyxfastigheter Sanremo, Italien

€ 4.950.000
400 m 2
Rum 8
Badrum 6
Bil 8
    Spara

Beskrivning:

Prestigefylld vacker villa i Sanremo med panoramautsikt över havet

Vi säljer en elegant och prestigefylld villa i provinsen Imperia, staden Sanremo, Ligurien, cirka 1400 meter från stadens centrum. Allmän och gratis, sandstranden vid havet ligger bara 1500 m. Den totala ytan är cirka 400 m / kvm. Villan ligger på tre våningar med hiss. Terrass 250 m2. Tre våningar är anslutna med en marmortrappa. Villan har totalt 8 rum och 6 badrum. Stor uppvärmd pool med relaxavdelning.

Första våningen består av ett öppet område med stora fönster och ett stort vardagsrum, matsal, nytt kök i amerikansk stil, förråd, gästbadrum, sovrum, litet kök och badrum, hall som leder till garaget, tvättstuga.

Den andra våningen består av: 4 sovrum med utgång till terrassen, inbyggda garderober. Varje sovrum med eget badrum.

Den tredje våningen består av: ett stort sovrum med utgång till terrassen.

Tomtens totala yta är 2000 meter / kvm, trädgård. Installerad autonom uppvärmning med gaspanna (metangas). Ett larmsystem med videoövervakningssystem, omkretssensorer och rörelsesensorer är installerat. Anläggningen bevakas av polisen. Ett luftkonditioneringssystem har installerats, ett luftgap - som skiljer de inre väggarna från de yttre, en videointercom, ett "smart home" -system och ett ventilationssystem. Ytterfönster är gjorda av PVC med dubbelglas, elektriska fönsterluckor, fönsterluckor, myggnät och soltält och innerdörrar är gjorda av trä och glas. Fastigheten säljs möblerad. Nära stadion, stormarknad, restaurang, apotek, tennis och ridklubb. Bekväm tillgång till kollektivtrafik: en busshållplats på gångavstånd från 200 m och en järnvägsstation på 1600 m.

Villan byggdes 2015, byggnaden är ny och kräver ingen renovering. Uppvärmning kostar cirka 2000 euro per år. Fastigheten är fri från belastningar och redo för en affär. Kostnaden för villan är 5.600.000 €, förhandlingar är möjliga under inspektionen. Garage för 2 bilar och parkering för 5 bilar.

B

Viktigaste egenskaperna:

Detaljer:Ställ en fråga till säljaren

Aleksei Azarov

Aleksei Azarov

| a@azarovs.ru |

Liknande annonser

Lyxhus vid havet i Imperia
€ 5.000.000

Lyxhus vid havet i Imperia

Försäljning: Massa #2532

Hus i fyra våningar vid havet i Empire Köp ett hus vid havet i ett lugnt område i staden Imperia vid Liguriens kust. Lyxigt hus med en yta på 1000 kvm. m, består av fyra våningar, sammankopplade med en marmortrappa och...

Villa vid havet med en privat strand i Italien, Ventimiglia
€ 5.000.000

Villa vid havet med en privat strand i Italien, Ventimiglia

Försäljning: Massa #2986

Villa nära Monaco med privat strand Villa på Cote d'Azur i Italien med en barrspark och utsikt över Monaco. En sällsynt fastighet vid havet med en privat strand på 500 m2 och en tomt på 1,5 hektar. Villan är omgiven...

Din sökhistorik

Яндекс.Метрика