Villa i Bordighera med pool och stor tomt

€ 1.300.000
275 m 2
Rum 7
Badrum 3
Bil 5
    Spara

Att visa på kartan

Beskrivning:

Utsökt villa i det bästa området i Bordighera

Jag föreslår att bli ägare till en elegant, ofärdig villa i Bordighera, Italien med panoramautsikt över havet och bergen. Allmän och gratis, en stenstrand vid havet ligger bara 800 m. Den totala ytan är cirka 275 m / kvm. Villan ligger på två plan och. De två våningarna förenas av en solid trappa av marmor. Totalt har villan 7 rum och tre badrum.

Tomtens totala yta är 4000 m / kvm, en trädgård på cirka 3000 m / kvm med en blomsterträdgård, en grönsaksträdgård och fruktträd, ett automatiskt bevattningssystem. Installerad autonom uppvärmning med gaspanna (metangas) och pellets. Dessutom finns det också 9 kW solpaneler. Ett larmsystem med rörelsesensorer, brandlarm, omkretssensorer och ett videoövervakningssystem är installerat. Anläggningen bevakas av polisen. Luftgap - som skiljer de inre väggarna från de yttre, ventilationssystem, videointercom och luftkonditioneringssystem. Ytterfönster är gjorda av PVC med dubbelglas, elektriska fönsterluckor, fönsterluckor, myggnät och soltält och innerdörrar är gjorda av trä och glas. Det finns ett garage för 3 bilar med automatiska grindar.

Möjlighet att göra en privat utomhuspool, samt en grillplats och en relaxavdelning. Villan byggdes 2017, byggnaden är ny och kräver ingen renovering. I genomsnitt ligger uppvärmningskostnaderna i intervallet 1000 € per år. Fastigheten är fri från belastningar och redo för en affär. 1.300.000 € kostnad, vid visuella inspektionsförhandlingar.

B

Viktigaste egenskaperna:

Detaljer:Ställ en fråga till säljaren

Aleksei Azarov

Aleksei Azarov

| a@azarovs.ru |

Liknande annonser

Din sökhistorik

Яндекс.Метрика