Aj!
Detta objekt är redan Såld.
Vi lämnade sidan på webbplatsen bara för att inte producera "trasiga länkar" på Internet.
På vår webbplats finns det dock många fler liknande meddelanden, se nedan.

Exklusiv villa vid havet i Sanremo

€ 12.500.000
1300 m 2
Rum 25
Badrum 12
Bil 8
    Spara

Beskrivning:

Exklusiv villa vid havet i Sanremo

Vi presenterar en elitvilla med en privat strand i Italien, staden Sanremo, provinsen Imperia, Ligurien med panoramautsikt över bergen och havet, några steg från stadens centrum. Den totala ytan är cirka 850 meter / kvm. Villan ligger på fyra våningar med hiss. De fyra våningarna förenas av en solid trappa av marmor. En vacker park med en yta på 7000 m / kvm. På territoriet finns ett pensionat på 200 meter / kvm, där du kan placera dina vänner och nära och kära, samt ett 310 m2 stort rum som kan omvandlas till en villa för dina gäster, ett gym med inomhuspool, bastu , ångbad och så vidare. Villan har 25 rum och 12 badrum.

Bottenvåning: separat lägenhet med vardagsrum med öppen spis, terrass och direkt tillgång till trädgården, 2 sovrum, 2 badrum, kök; tvätt
Andra våningen: entré och hall, vardagsrum med öppen spis och tillgång till en terrass med utsikt över havet, kök, sovrum med öppen spis och eget badrum, rum, badrum
Tredje och fjärde våningen renoveras just nu.

Tomtens totala areal är 7000 meter / kvm. Trädgården är cirka 6000 meter / kvm. Med en blomsterträdgård och fruktträd, ett automatiskt bevattningssystem. Installerad autonom uppvärmning med gaspanna (metangas). Installerat larmsystem med brandlarm, videoövervakningssystem, rörelsesensorer och sensorer runt omkretsen. Anläggningen bevakas av polisen. Luftgap - som skiljer de inre väggarna från de yttre, videointercom, luftkonditionering och ventilationssystem. Ytterfönster är gjorda av PVC med dubbelglas, elektriska fönsterluckor, fönsterluckor, myggnät och soltält och innerdörrar är gjorda av trä och glas. Fastigheten säljs delvis möblerad. Det finns ett garage för 3 bilar på 12x9 m med automatiska grindar. I närheten finns en cykelväg, ett apotek, en restaurang, ett kafé, en livsmedelsbutik, en skola, en offentlig pool och en stormarknad.
Möjlighet att bygga en privat lertennisbana. Möjlighet att göra en privat utomhuspool med havsvatten 25x10 m, samt en relaxavdelning, hamam, grillplats och bastu.

Byggnaden är i utmärkt skick och kräver ingen renovering; år 2005 gjordes kosmetiska reparationer med moderna material av hög kvalitet. Fastigheten är fri från belastningar och redo för en affär. Pris 12.500.000 €, förhandlingar är möjliga för båda parter efter inspektion.

E

Viktigaste egenskaperna:

Detaljer:Ställ en fråga till säljaren

Aleksei Azarov

Aleksei Azarov

| a@azarovs.ru |

Liknande annonser

Din sökhistorik

Яндекс.Метрика