Kommersiell fastighet i Perinaldo

€ 1.980.000
400 m 2
Bil 4
    Spara

Att visa på kartan

Beskrivning:

Agriturismo -komplex i Perinaldo

Kommersiell fastighet till salu i Perinaldo, provinsen Imperia, Ligurien. Agriturismkomplexet ligger i bergen, bara 10 minuter från havet och staden Sanremo och en halvtimme från Monte Carlo.

En av byggnaderna på komplexets territorium upptas av en restaurang med terrasser och vacker utsikt över det omgivande landskapet. Den andra byggnaden är en våning, uppdelad i fyra rum med eget badrum. Den tredje byggnaden är en original villa i tre våningar med två separata ingångar. En annan byggnad används som lager. Husen har uppvärmning, alla rum är i gott skick och möblerade.

Totalt finns det sju byggnader på territoriet, i tre av dem (stenbyhus) är det nödvändigt att utföra reparationsarbete.

Det finns en omfattande terrasserad trädgård med vingårdar och olivträd, liksom ett skogsområde med en bäck och en liten säsongsöppen pool med källvatten.

För närvarande har licensen för agriturism gått ut, komplexet kan säljas till privatpersoner.

Om du vill kan du ordna en park för att spela flipperspel eller en äventyrspark på komplexets territorium. Det är möjligt att bygga en stor pool och en helikopterplatta.

Viktigaste egenskaperna:

Detaljer:Ställ en fråga till säljaren

Aleksei Azarov

Aleksei Azarov

| a@azarovs.ru |

Liknande annonser

Elegant villa i Sanremo 600 m2
€ 1.900.000

Elegant villa i Sanremo 600 m2

Försäljning: Massa #5201

Villa med havsutsikt till salu i Sanremo Inte långt från havet i Sanremo säljs en villa på 600 m2 med havsutsikt. Trädgård på ca 2000 m2 med möjlighet att göra en pool. Villan ligger på tre våningar med hiss och består...

Din sökhistorik

Яндекс.Метрика