Vill du behålla den här sökningen?

Få nya annonser som matchar din begäran via e -post varje veckaTack!

Vi har sparat din begäran. Du kommer att få e -postuppdateringar varje vecka med de senaste nyheterna som valts ut åt dig!

Köp dyra och elitfastigheter i Ospedaletti

Элитная недвижимость в Оспедалетти

Elite fastigheter i Ospedaletti anses vara en som ligger nära havet, fantastisk utsikt öppnas från fönstren, och själva byggnaden är ganska rymlig och bekväm. Köp en exklusiv fastighet i Ospedaletti, en bra investering för framtiden.

Det är intressant att den kejserliga familjen gjorde dessa platser populära, eller för att vara mer exakt, sin husläkare. En gång, när kejsarinnan Maria Alexandrovna, Alexander II: s fru, återigen blev sjuk, rekommenderade den pålitliga läkaren Karel att hon skulle ändra klimatet och komma till denna stad. Hon tvivlade inte på doktorns ord, mycket snart samlade hon sina tjänare och åkte till ett land utan motstycke för behandling. Ganska snart kände hon en märkbar lättnad, och när hon kom hem var hon helt frisk. Anledningen till kejsarinnans återhämtning blev känd för den kejserliga adeln, som själva skyndade sig till dessa platser. Samtidigt fick de rika stanna någonstans, och de vägrade att bo i en fiskestuga, så snart byggdes lyxfastigheter i Ospedaletti, för den rika adeln. Och fram till nu, främst de vars levnadsstandard har gått långt från den genomsnittliga vilan här. Det är därför både exklusiva fastigheter och sällsynta fastigheter i Ligurien är så populära här idag och säljs direkt. {CUT}

Eftersom kända människor älskade att vila i dessa delar, efter dem, har historiska fastigheter i Italien överlevt till denna dag. I själva staden finns det inte många historiska fastigheter till salu, men du kan köpa LUX -fastighet i Ospedaletti. Det byggdes med ny teknik och utrustades med alla nödvändiga hushållsapparater. Det finns en luftkonditionering med en luftfuktare, tack vare vilken du kan göra temperaturen bekvämast för dig. Fastigheter i Italien, särskilt om det är av lyxklass, görs i olika designriktningar. Du kan välja fastigheter i Ligurien i klassisk stil, och om du gillar minimalism kommer du att erbjudas ett antal alternativ, av vilka du definitivt kommer att hitta det du gillar.

Att sälja dyra fastigheter i Ospedaletti är ett särskilt område i vår verksamhet. Vi kontrollerar noggrant om det har hyrts ut mot borgen och hur många ägare det har. Och först efter att vi har sett till att fastigheten är helt ren lägger vi den ut till försäljning. Vi värdesätter vårt rykte, så vi kommer aldrig att riskera det och dina pengar. Vi litar på hundratals av våra kunder och rekommenderar oss till deras vänner.

 
Villa 700 m2 i Ospedaletti vid havet
€ 3.000.000

Villa 700 m2 i Ospedaletti vid havet

Försäljning: Massa #4678

I Ospedaletti Unik egendom vid havet Två villor ligger nära havet och Ospedaletti -stranden, total yta 700 m2, tomt 5000 m2. Panoramautsikt över havet, mycket privat område. Villorna byggdes i början av 1980 -talet och...

Lyxvilla i Bordighera
€ 8.000.000

Lyxvilla i Bordighera

Försäljning: Massa #2900

Lyxvilla i Bordighera Lyxig och härlig villa i Liberty -stil omgiven av grönska. Du kan njuta av fullständig integritet på detta lugna läge. Den 900 m2 stora villan har en grön park på 5000 m2 med en stor pool, gott om...Vill du vara medveten om när nya objekt med sådana egenskaper dyker upp?

Spara din sökning
Italien
AiroleAlassioAlbengaAlbisola SuperioreAlbissola MarinaAltareAmegliaAndoraÄpplenApricaleArcolaArenzanoArmoArnascoAurigoAvegnoBadaluccoBaiardoBalestrinoBandBardinetoBargagliBergeggiBeverinoBilvårdBogliascoBoissanoBolanoBonassolaBordigheraBorghetto D'ArrosciaBorghetto Di VaraBorghetto Santo SpiritoBorgio VerezziBorgomaroBormidaBorzonascaBrugnatoBusallaCalice Al CornoviglioCalizzanoCampo LigureCampomoroneCamporossoCarascoCaravonicaCarpasioCarrodanoCasanova LerroneCasarza LigureCastel VittorioCastelbiancoCastellaroCastelnuovo MagraCastelvecchio Di Rocca BarbenaCastiglione ChiavareseCelle LigureCengioCeranesiCerialeCerianaCesiumChiavariChiusanicoChiusavecchiaCicagnaCisano Sul NevaCivezzaCogoletoCogornoCoreglia LigureCosio Di ArrosciaCosseriaCostaraineraCrocefieschiCypressDavagnaDegoDeiva MarinaDiano ArentinoDiano CastelloDiano MarinaDiano San PietroDolceacquaDolcedoDörrDra tillbakaDrevEagle Of ArrosciaErliFavale Di MalvaroFinale LigureFiumaretta di AmegliaFolloFontanigordaFraktFramuraGarlendaGenuaGiusteniceGorretoImperiaIsola Del CantoneIsolabonaJag ska till LigurienKairo MontenotteKryddaLådaLaiguegliaLeiviLericiLevantoLigurisk bägareLigurisk stenLoanoLorsicaLucinascoLumarzoMaglioloMaissanaMallareMarina Di AndoraMasoneMaximinMendaticaMezzanegoMignanegoMin dotterMoconesiMolini Di TrioraMonegliaMontalto LigureMontebrunoMontegrosso Pian LatteMonterosso Al MareMontoggioMurialdoNasinoOgre FeglinoOlivetta San MicheleOnzoOreroOrtonovoOrtoveroOsigliaOspedalettiPalleteraPerinaldoPiana CrixiaPietrabrunaPieve Di TecoPieve LigurePlodioPoggiPompeianPontedassioPontinvreaPorriumPortofinoPortovenerePropataQuilianorådjurRanzoRapalloReccoRezzoRezzoaglioRialtoRich Greenhouse 'Rik på SpeziabuktenRiomaggioreRiva LigureRoccavignaleRocchetta Di VaraRocchetta NervinaRonco ScriviaRondaninaRoussillonRovegnoSan Bartolomeo Al MareSan Biagio Della CimaSan Colombano CertenoliSan Lorenzo al MareSant'OlceseSanta Margherita LigureSanto Stefano Al MareSanto Stefano D'AvetoSanto Stefano Di MagraSarzanaSasselloSavignoneSavonaSeborgaSestri LevanteSjätte GodanoSoldanoSoriSpotornoStellanelloStjärnaStyrelseTaggiaTaggias vapenTallkotteTerzorioTesticoTiglietoToiranoTorrigliaTovo San GiacomoTribognaTrioraTusendelUrbeVagnValbrevennaVallebonaVallecrosiaVarazzeVarese LigureVarkenVasiaVendoneVentimigliaVernazzaVessalicoVezzano LigureVezzi PortioVilla FaraldiVillanova D'AlbengaVobbiaZignagoZoagliZuccarello
Яндекс.Метрика