Italien:

Corso Imperatrice, 8 - 18038 Sanremo (IM)
Telefon: +390184639032 - +393884227146
E-post: info@azarovs.ru

Vill du behålla den här sökningen?

Få nya annonser som matchar din begäran via e -post varje veckaTack!

Vi har sparat din begäran. Du kommer att få e -postuppdateringar varje vecka med de senaste nyheterna som valts ut åt dig!

Köp nya bostäder i Ospedaletti

Новое жилье в Оспедалетти, новостройки

Nya byggnader i Ospedaletti är mycket populära. Ospedaletti är en italiensk kommun i regionen Ligurien, provinsen Imperia. Det täcker ett område på endast 5 kvadratkilometer, och cirka 4 tusen människor bor permanent på detta territorium. Under turistsäsongen blir platserna här särskilt upptagna, eftersom antalet turister är mycket svårt att räkna. Vissa ersätter andra, och på gatan kan du höra världens mest olika språk, som med sin egen accent försöker säga några ord på italienska.

Det är intressant att dessa platser blev kända redan på 1800 -talet, efter att tsarens läkare rekommenderade Maria Alexandrovna, Alexander II: s fru, att besöka denna utväg för att förbättra hennes hälsa. Hon följde rekommendationerna och gick snabbt i gott skick, och mycket snart lärde sig all adel om de läkande egenskaperna hos dessa platser, så alla som hade råd med en sådan semester kom hit. {SKÄRA}

Staden Ospedaletti fick sitt namn eftersom det finns kyrkan Johannes Döparen, där det finns ett skydd för vandrare och pilgrimer. Alla visste att de kunde äta och övernatta här, så resenärerna försökte gå förbi denna stad. Och dess namn översätts som "skydd eller logi".

Det är omöjligt att inte nämna det lokala klimatet, det är milt och måttligt torrt här, så vid en temperatur på 30 grader på sommaren är alla här mycket bekväma. Och på vintern sjunker termometern knappt till +5 grader, och sedan bara i januari. Naturen här vimlar av ljusa färger, du kommer aldrig att glömma de frodiga gröna gräsmattorna, palmerna och eukalyptusträden mot bakgrund av det ljusblå havet.

Våra landsmän lockas också hit av den fantastiska renlighet som inte bevaras av lokala verktyg, utan av invånarna själva som växte upp i denna kultur.

Alltså om bostäder. Turism är turism, men några av våra landsmän köper verkligen aktivt fastigheter i Italien. Och vissa har ett dilemma - köpa nytt boende i Ligurien, eller klara dig med sekundärt boende?

Så en ny byggnad i Ospedaletti kan vara lite dyrare än sekundära bostäder, eftersom den byggdes med moderna material, den har ännu inte berörts av tid, så den kommer att stå i flera decennier utan större reparationer. Samtidigt vet du säkert att den "tidigare" ägaren inte oväntat kommer till ditt hus och inte kommer att kräva tillbaka sin lägenhet, eftersom det är rent rent juridiskt. Det är därför försäljningen av nya bostäder i Italien är mer aktiv.

Men jag måste säga att vi noggrant kontrollerar alla fastigheter i Ospedaletti för mängden skulder och ägare, så oavsett vilken bostad du väljer, är alla fastigheter du köper i Ligurien en utmärkt lösning.

 Egenskaper med de angivna parametrarna hittades inte

Vill du vara medveten om när nya objekt med sådana egenskaper dyker upp?

Spara din sökning
Italien
AiroleAlassioAlbengaAlbisola SuperioreAlbissola MarinaAltareAmegliaAndoraÄpplenApricaleArcolaArenzanoArmoArnascoAurigoAvegnoBadaluccoBaiardoBalestrinoBandBardinetoBargagliBergeggiBeverinoBilvårdBogliascoBoissanoBolanoBonassolaBordigheraBorghetto D'ArrosciaBorghetto Di VaraBorghetto Santo SpiritoBorgio VerezziBorgomaroBormidaBorzonascaBrugnatoBusallaCalice Al CornoviglioCalizzanoCampo LigureCampomoroneCamporossoCarascoCaravonicaCarpasioCarrodanoCasanova LerroneCasarza LigureCastel VittorioCastelbiancoCastellaroCastelnuovo MagraCastelvecchio Di Rocca BarbenaCastiglione ChiavareseCelle LigureCengioCeranesiCerialeCerianaCesiumChiavariChiusanicoChiusavecchiaCicagnaCisano Sul NevaCivezzaCogoletoCogornoCoreglia LigureCosio Di ArrosciaCosseriaCostaraineraCrocefieschiCypressDavagnaDegoDeiva MarinaDiano ArentinoDiano CastelloDiano MarinaDiano San PietroDolceacquaDolcedoDörrDra tillbakaDrevEagle Of ArrosciaErliFavale Di MalvaroFinale LigureFiumaretta di AmegliaFolloFontanigordaFraktFramuraGarlendaGenuaGiusteniceGorretoImperiaIsola Del CantoneIsolabonaJag ska till LigurienKairo MontenotteKryddaLådaLaiguegliaLeiviLericiLevantoLigurisk bägareLigurisk stenLoanoLorsicaLucinascoLumarzoMaglioloMaissanaMallareMarina Di AndoraMasoneMaximinMendaticaMezzanegoMignanegoMin dotterMoconesiMolini Di TrioraMonegliaMontalto LigureMontebrunoMontegrosso Pian LatteMonterosso Al MareMontoggioMurialdoNasinoOgre FeglinoOlivetta San MicheleOnzoOreroOrtonovoOrtoveroOsigliaOspedalettiPalleteraPerinaldoPiana CrixiaPietrabrunaPieve Di TecoPieve LigurePlodioPoggiPompeianPontedassioPontinvreaPorriumPortofinoPortovenerePropataQuilianorådjurRanzoRapalloReccoRezzoRezzoaglioRialtoRich Greenhouse 'Rik på SpeziabuktenRiomaggioreRiva LigureRoccavignaleRocchetta Di VaraRocchetta NervinaRonco ScriviaRondaninaRoussillonRovegnoSan Bartolomeo Al MareSan Biagio Della CimaSan Colombano CertenoliSan Lorenzo al MareSant'OlceseSanta Margherita LigureSanto Stefano Al MareSanto Stefano D'AvetoSanto Stefano Di MagraSarzanaSasselloSavignoneSavonaSeborgaSestri LevanteSjätte GodanoSoldanoSoriSpotornoStellanelloStjärnaStyrelseTaggiaTaggias vapenTallkotteTerzorioTesticoTiglietoToiranoTorrigliaTovo San GiacomoTribognaTrioraTusendelUrbeVagnValbrevennaVallebonaVallecrosiaVarazzeVarese LigureVarkenVasiaVendoneVentimigliaVernazzaVessalicoVezzano LigureVezzi PortioVilla FaraldiVillanova D'AlbengaVobbiaZignagoZoagliZuccarello
Яндекс.Метрика