Italien:

Corso Imperatrice, 8 - 18038 Sanremo (IM)
Telefon: +390184639032 - +393884227146
E-post: info@azarovs.ru

Vill du behålla den här sökningen?

Få nya annonser som matchar din begäran via e -post varje veckaTack!

Vi har sparat din begäran. Du kommer att få e -postuppdateringar varje vecka med de senaste nyheterna som valts ut åt dig!

Hyr en villa, hus i Empire

Аренда виллы, дома в Империи

Att hyra en villa eller ett hus i Imperia är en stor chans att vila gott på stranden av Liguriska havet. Att ta bort, hyra en villa eller ett hus vid havet är en bra anledning för hela familjen att koppla av. Du kommer inte att väckas av hotellets personal, eftersom det är dags för den schemalagda dagliga städningen, och du kan gå runt i staden eller utflykter dygnet runt utan att vara rädd för att missa frukost, lunch eller middag.

Turister försöker ganska ofta att hyra en villa eller hus i Empire, eftersom det också är ekonomiskt fördelaktigt. Och du behöver inte följa några scheman för att njuta av den lokala skönheten till din belåtenhet.

Imperiet i sig är en liten men mycket välskött stad, som är dekorerad med blommor. Till allt annat läggs det hisnande klimatet som skapas av bergen bakom. De låter inte temperaturen sjunka eller stiga kraftigt, varför det är så skönt att vara här.

{SKÄRA}

Historien om dessa platser är mycket intressant. Imperiet bildades för nästan hundra år sedan, på platsen för två små städer, som idag är dess regionala centra. Trots lokalbefolkningens ovilja att förena sig, skedde fortfarande enande. Idag är det en lugn och fridfull stad, där ingenting säger något om den fiendskap som fanns mellan dessa två bosättningar. Det enda som påminner om det förflutna är placeringen av det administrativa centret. Det ligger i utkanten av den nya staden, eftersom ingen av sidorna ville vara värd för den. Sedan dess har administrationscentret inte ändrat plats.

Lokal historia, skönhet och möjligheter till aktiv och mer avslappnad rekreation motiverar turister att hyra en villa eller hus i Imperiet under en kort period eller till och med för hela säsongen. Tack vare sitt bekväma läge, härifrån kan du snabbt nå vilken punkt som helst på Rivieran.

Om du letar efter fastigheter i Empire att köpa eller hyra, så är du vår klient. I vår databas finns ett stort urval av fastigheter, från vilka du definitivt kommer att gilla den eller den här villan under en kort tid i Empire. Vi hjälper dig också att hitta en villa under lång tid till konkurrenskraftiga priser. Här i Italien gör alla allt enligt lagen och till och med hyr ut bostäder. För att göra detta kommer det att vara nödvändigt att samla in och verkställa ett antal dokument, som ingen skulle vilja göra på semestern och lite kunskap om den lokala lagen. Vi förstår detta, så vi tar hand om allt pappersarbete. Din semester blir verkligen magisk, eftersom du inte behöver lösa angelägna frågor, vi kommer att göra allt detta för dig, till konkurrenskraftiga priser och på kort tid.

 Egenskaper med de angivna parametrarna hittades inte

Vill du vara medveten om när nya objekt med sådana egenskaper dyker upp?

Spara din sökning
Italien
AiroleAlassioAlbengaAlbisola SuperioreAlbissola MarinaAltareAmegliaAndoraÄpplenApricaleArcolaArenzanoArmoArnascoAurigoAvegnoBadaluccoBaiardoBalestrinoBandBardinetoBargagliBergeggiBeverinoBilvårdBogliascoBoissanoBolanoBonassolaBordigheraBorghetto D'ArrosciaBorghetto Di VaraBorghetto Santo SpiritoBorgio VerezziBorgomaroBormidaBorzonascaBrugnatoBusallaCalice Al CornoviglioCalizzanoCampo LigureCampomoroneCamporossoCarascoCaravonicaCarpasioCarrodanoCasanova LerroneCasarza LigureCastel VittorioCastelbiancoCastellaroCastelnuovo MagraCastelvecchio Di Rocca BarbenaCastiglione ChiavareseCelle LigureCengioCeranesiCerialeCerianaCesiumChiavariChiusanicoChiusavecchiaCicagnaCisano Sul NevaCivezzaCogoletoCogornoCoreglia LigureCosio Di ArrosciaCosseriaCostaraineraCrocefieschiCypressDavagnaDegoDeiva MarinaDiano ArentinoDiano CastelloDiano MarinaDiano San PietroDolceacquaDolcedoDörrDra tillbakaDrevEagle Of ArrosciaErliFavale Di MalvaroFinale LigureFiumaretta di AmegliaFolloFontanigordaFraktFramuraGarlendaGenuaGiusteniceGorretoImperiaIsola Del CantoneIsolabonaJag ska till LigurienKairo MontenotteKryddaLådaLaiguegliaLeiviLericiLevantoLigurisk bägareLigurisk stenLoanoLorsicaLucinascoLumarzoMaglioloMaissanaMallareMarina Di AndoraMasoneMaximinMendaticaMezzanegoMignanegoMin dotterMoconesiMolini Di TrioraMonegliaMontalto LigureMontebrunoMontegrosso Pian LatteMonterosso Al MareMontoggioMurialdoNasinoOgre FeglinoOlivetta San MicheleOnzoOreroOrtonovoOrtoveroOsigliaOspedalettiPalleteraPerinaldoPiana CrixiaPietrabrunaPieve Di TecoPieve LigurePlodioPoggiPompeianPontedassioPontinvreaPorriumPortofinoPortovenerePropataQuilianorådjurRanzoRapalloReccoRezzoRezzoaglioRialtoRich Greenhouse 'Rik på SpeziabuktenRiomaggioreRiva LigureRoccavignaleRocchetta Di VaraRocchetta NervinaRonco ScriviaRondaninaRoussillonRovegnoSan Bartolomeo Al MareSan Biagio Della CimaSan Colombano CertenoliSan Lorenzo al MareSant'OlceseSanta Margherita LigureSanto Stefano Al MareSanto Stefano D'AvetoSanto Stefano Di MagraSarzanaSasselloSavignoneSavonaSeborgaSestri LevanteSjätte GodanoSoldanoSoriSpotornoStellanelloStjärnaStyrelseTaggiaTaggias vapenTallkotteTerzorioTesticoTiglietoToiranoTorrigliaTovo San GiacomoTribognaTrioraTusendelUrbeVagnValbrevennaVallebonaVallecrosiaVarazzeVarese LigureVarkenVasiaVendoneVentimigliaVernazzaVessalicoVezzano LigureVezzi PortioVilla FaraldiVillanova D'AlbengaVobbiaZignagoZoagliZuccarello
Яндекс.Метрика