Vill du behålla den här sökningen?

Få nya annonser som matchar din begäran via e -post varje veckaTack!

Vi har sparat din begäran. Du kommer att få e -postuppdateringar varje vecka med de senaste nyheterna som valts ut åt dig!

Köp nya bostäder i Empire

Купить новое жилье в Империи

Nya byggnader i imperiet. Att köpa nya bostäder i imperiet har länge inte längre varit en sensation, eftersom staden trots sina vördnadsvärda år byggs upp mycket snabbt. Men först saker först.

Själva staden består av två distrikt - Olella och Portus Maurici. En gång var det två städer som stod sida vid sida, men fungerade helt annorlunda och inte ens tänkte på enande. När tiden kom meddelade adeln att anslutningen fortfarande skulle äga rum, lokalbefolkningen motsatte sig att använda vapen. Men som vi vet var enandet oundvikligt och resultatet blev en stad som heter Imperia, som är huvudstaden i Imperia -provinsen. Men det är inte allt, han står vid floden, som också kallas imperiet.

Idag är dessa platser otroligt populära, eftersom staden ligger på den världsberömda rivieran, där alla drömmer om att besöka. Vissa överväger till och med att köpa ett nytt hem i Ligurien, eftersom det här är ett utmärkt tillfälle att inte vara beroende av hotell eller att hyra fastigheter, vilket lovar gott för en god vinst.

{SKÄRA}

Så eftersom försäljningen av nya bostäder i Italien sker bland alla som kommer, oavsett medborgarskap, skulle du förmodligen snabbt vilja ta reda på vilken typ av fastigheter i Empire som är så populära. Först och främst bör det noteras att alla nya strukturer byggs med ny teknik, så hus växer som svampar efter regn snabbt. Byggtiden påverkar inte alls dess kvalitet, och den nya Empire -byggnaden kommer att stå, som byggföretagen lovar, i ytterligare hundra år.

Fastigheter i Italien är kända för sin magnifika arkitektur, oavsett vilken tid den byggdes, för hundra år sedan eller förra året. Italienarna vet allt om kvalitet och skönhet, varför fastigheter i Ligurien är så populära.

Bland de nya byggnaderna finns en mängd olika förslag- en-, två- och trerumslägenheter, rymliga hus och villor. Platsen är också annorlunda - för dem som vill bo vid den första kusten finns det ett stort antal alternativ. Det finns också mer ekonomiska förslag som ligger längre från kusten, men på inte mindre pittoreska platser.

Vi vet allt om detta område, och inte bara om själva fastigheten, utan också om de italienska lagarna som gäller försäljning och köp. Vi kommer att vara med dig överallt tills du får tag på äganderättsdokumenten, och även efter det är vi redo att samarbeta med dig för att förstå särdragen i det italienska livet.

 
Nya byggnader i Italien - Empire new home
€ 900.000

Nya byggnader i Italien - Empire new home

Försäljning: Massa #2825

Nytt boende i Italien, Imperia Nya byggnader i Italien, ny villa i Ligurien, Imperia Villa till salu i Imperia, regionen Ligurien. Total yta 305 m2 och tomt 8000 m2, pool och fruktträdgård. För närvarande är inte insidan...

Nya byggnader i Italien - Empire new home
€ 390.000

Nya byggnader i Italien - Empire new home

Försäljning: Massa #2813

Nytt boende i Italien Nytt hus till salu i Imperia, Ligurien. Huset på 240 m2 färdigställs ligger på två våningar. 360 ° panoramautsikt över havet och bergen. Den totala markytan är 1500 m2. Första våningen består av:...Vill du vara medveten om när nya objekt med sådana egenskaper dyker upp?

Spara din sökning
Italien
AiroleAlassioAlbengaAlbisola SuperioreAlbissola MarinaAltareAmegliaAndoraÄpplenApricaleArcolaArenzanoArmoArnascoAurigoAvegnoBadaluccoBaiardoBalestrinoBandBardinetoBargagliBergeggiBeverinoBilvårdBogliascoBoissanoBolanoBonassolaBordigheraBorghetto D'ArrosciaBorghetto Di VaraBorghetto Santo SpiritoBorgio VerezziBorgomaroBormidaBorzonascaBrugnatoBusallaCalice Al CornoviglioCalizzanoCampo LigureCampomoroneCamporossoCarascoCaravonicaCarpasioCarrodanoCasanova LerroneCasarza LigureCastel VittorioCastelbiancoCastellaroCastelnuovo MagraCastelvecchio Di Rocca BarbenaCastiglione ChiavareseCelle LigureCengioCeranesiCerialeCerianaCesiumChiavariChiusanicoChiusavecchiaCicagnaCisano Sul NevaCivezzaCogoletoCogornoCoreglia LigureCosio Di ArrosciaCosseriaCostaraineraCrocefieschiCypressDavagnaDegoDeiva MarinaDiano ArentinoDiano CastelloDiano MarinaDiano San PietroDolceacquaDolcedoDörrDra tillbakaDrevEagle Of ArrosciaErliFavale Di MalvaroFinale LigureFiumaretta di AmegliaFolloFontanigordaFraktFramuraGarlendaGenuaGiusteniceGorretoImperiaIsola Del CantoneIsolabonaJag ska till LigurienKairo MontenotteKryddaLådaLaiguegliaLeiviLericiLevantoLigurisk bägareLigurisk stenLoanoLorsicaLucinascoLumarzoMaglioloMaissanaMallareMarina Di AndoraMasoneMaximinMendaticaMezzanegoMignanegoMin dotterMoconesiMolini Di TrioraMonegliaMontalto LigureMontebrunoMontegrosso Pian LatteMonterosso Al MareMontoggioMurialdoNasinoOgre FeglinoOlivetta San MicheleOnzoOreroOrtonovoOrtoveroOsigliaOspedalettiPalleteraPerinaldoPiana CrixiaPietrabrunaPieve Di TecoPieve LigurePlodioPoggiPompeianPontedassioPontinvreaPorriumPortofinoPortovenerePropataQuilianorådjurRanzoRapalloReccoRezzoRezzoaglioRialtoRich Greenhouse 'Rik på SpeziabuktenRiomaggioreRiva LigureRoccavignaleRocchetta Di VaraRocchetta NervinaRonco ScriviaRondaninaRoussillonRovegnoSan Bartolomeo Al MareSan Biagio Della CimaSan Colombano CertenoliSan Lorenzo al MareSant'OlceseSanta Margherita LigureSanto Stefano Al MareSanto Stefano D'AvetoSanto Stefano Di MagraSarzanaSasselloSavignoneSavonaSeborgaSestri LevanteSjätte GodanoSoldanoSoriSpotornoStellanelloStjärnaStyrelseTaggiaTaggias vapenTallkotteTerzorioTesticoTiglietoToiranoTorrigliaTovo San GiacomoTribognaTrioraTusendelUrbeVagnValbrevennaVallebonaVallecrosiaVarazzeVarese LigureVarkenVasiaVendoneVentimigliaVernazzaVessalicoVezzano LigureVezzi PortioVilla FaraldiVillanova D'AlbengaVobbiaZignagoZoagliZuccarello
Яндекс.Метрика