Vill du behålla den här sökningen?

Få nya annonser som matchar din begäran via e -post varje veckaTack!

Vi har sparat din begäran. Du kommer att få e -postuppdateringar varje vecka med de senaste nyheterna som valts ut åt dig!

Plats: Albenga

Köp kommersiell fastighet i Albenga | Försäljning av färdiga affärer i Ligurien

Коммерческая недвижимость в Альбенга

Kommersiella fastigheter i Albenga är en verklig chans att göra ett framgångsrikt företag.

Albenga är en stad vid Liguriens kust, åttio kilometer från den enda internationella flygplatsen i Ligurien. Staden upptar ett område på cirka 36 kvadratkilometer och tar årligen emot hundratusentals turister från olika delar av världen.

Dessa regioner lockar med sitt klimat. Bergen skyddar dessa platser på ett tillförlitligt sätt från nederbörd och vind, och från maj till oktober sjunker medeltemperaturen här inte under 23 grader. Under hela denna period är havsvattentemperaturen också mycket bekväm, den varierar mellan 20 och 27 grader. Den regnigaste månaden här är november, resten av tiden är det knappt med nederbörd. Vintern är mycket mild, frostfri, snö är extremt sällsynt. Den kallaste månaden här är januari.

Bergen som omger staden och havet påverkar avsevärt bildandet av lokalt väder. Den varma Golfströmmen och de höga bergen skapar ett milt klimat som skyddar den mot extrema temperaturer. Därför är temperaturfluktuationer här särskilt svaga i jämförelse med andra regioner.

Det finns alltid något att göra och se i Albenga. Det finns ruiner av ett offentligt bad, som ligger på den högra stranden av floden Chenta, liksom katedraler och gamla byggnader. Det kommer att bli intressant att gå genom gamla stan, där du på väggarna i bostadshus hittar gamla, redan smulande fresker, en ritning som du fortfarande kan spåra.

Det lokala köket kommer att imponera även på de mest ivriga finsmakarna. Stadens kuststatus får varje kafé och restaurang att erbjuda skaldjur till besökarna. Och här kommer du att smaka på hundratals rätter från fisk och andra havsbor.

Denna stad är känd för sina olivlundar och olja, som är gjord på deras skörd. Intressant är att från ett olivträd kan du få cirka 40 kilo oliver, och från dem bara 10-12 liter olja. Därför finns det hundratals träd i lundarna.

Ett överflöd av attraktioner, ett underbart klimat och ett stort antal turister per år får särskilt tankeväckande affärsmän att antingen köpa ett färdigt företag i Albenga eller starta sin produktion i Albenga.

Om du inte känner för att starta ett nytt företag kan du köpa en bar, restaurang, hotell eller hotell. Men innan ett färdigt företag i Italien blir ditt, är det absolut nödvändigt att ta reda på orsaken till försäljningen av "guldgruvan", och i meddelandet om försäljningen kommer det bara att finnas en sådan beskrivning.

Vi vet allt om hur försäljningen av ett färdigt företag i Ligurien pågår och våra specialister kommer att utföra alla nödvändiga kontroller. Således är du intresserad av kommersiella fastigheter i Ligurien, ett färdigt företag, eller vill du starta ditt eget företag - vi har något att erbjuda dig.

 
Såld Albenga lägenhet på första raden av havet
€ 490.000

Albenga lägenhet på första raden av havet

Försäljning: Massa #4521

Albenga lägenhet nära havet Till salu lägenhet 90 m2 på första raden i Albenga. Lägenheten ligger på tredje våningen och består av: ett vardagsrum med kök, två...

Villa i Albenga i bergen
€ 880.000

Villa i Albenga i bergen

Försäljning: Massa #2548

Villa med trädgård i Albenga Köp en villa några kilometer från havet i Albenga, provinsen Savona, Ligurien. Villa på 300 kvm m, består av tre nivåer. Källare: stort garage för två bilar, vardagsrum med arbetsrum, två badrum,...

Vindslägenhet i Albenga
€ 440.000

Vindslägenhet i Albenga

Försäljning: Massa #2363

Lägenheter nära havet i Albenga Köp lägenheter i Albenga, provinsen Savona, Ligurien. Lägenheter med en yta på 163 kvm. m, på husets översta våning, består av ett vardagsrum, kök, två stora sovrum, två badrum och två balkonger...

Lägenheter i Albenga nära havet
€ 145.000

Lägenheter i Albenga nära havet

Försäljning: Massa #2305

Lägenhet i Albenga i ett lugnt område Köp lägenheter på landet några steg från havet och stadens centrum i Albenga, provinsen Savona, Ligurien. Lägenheter med en yta på 80 kvm. m, på bottenvåningen i huset, består av en...

Lägenheter i Albenga 50 meter från havet
€ 387.000

Lägenheter i Albenga 50 meter från havet

Försäljning: Massa #2184

Lägenheter i Albenga nära havet Köp en lägenhet 50 meter från havet i centrum av Albenga, provinsen Savona, regionen Ligurien. Lägenheter med en yta på 140 kvm. m, på bottenvåningen i huset, består av en hall, vardagsrum,...

Köp en lägenhet i Albenga
€ 220.000

Köp en lägenhet i Albenga

Försäljning: Massa #2068

Köp en lägenhet i Albenga Lägenhet till salu i Albenga, provinsen Savona, Ligurien. Lägenhet på 80 m2 på 4: e våningen i en byggnad med hiss. Består av: ingång till ett stort rum med två fönster, ett kök och ett rymligt...Vill du vara medveten om när nya objekt med sådana egenskaper dyker upp?

Spara din sökning
Italien
AiroleAlassioAlbengaAlbisola SuperioreAlbissola MarinaAltareAmegliaAndoraÄpplenApricaleArcolaArenzanoArmoArnascoAurigoAvegnoBadaluccoBaiardoBalestrinoBandBardinetoBargagliBergeggiBeverinoBilvårdBogliascoBoissanoBolanoBonassolaBordigheraBorghetto D'ArrosciaBorghetto Di VaraBorghetto Santo SpiritoBorgio VerezziBorgomaroBormidaBorzonascaBrugnatoBusallaCalice Al CornoviglioCalizzanoCampo LigureCampomoroneCamporossoCarascoCaravonicaCarpasioCarrodanoCasanova LerroneCasarza LigureCastel VittorioCastelbiancoCastellaroCastelnuovo MagraCastelvecchio Di Rocca BarbenaCastiglione ChiavareseCelle LigureCengioCeranesiCerialeCerianaCesiumChiavariChiusanicoChiusavecchiaCicagnaCisano Sul NevaCivezzaCogoletoCogornoCoreglia LigureCosio Di ArrosciaCosseriaCostaraineraCrocefieschiCypressDavagnaDegoDeiva MarinaDiano ArentinoDiano CastelloDiano MarinaDiano San PietroDolceacquaDolcedoDörrDra tillbakaDrevEagle Of ArrosciaErliFavale Di MalvaroFinale LigureFiumaretta di AmegliaFolloFontanigordaFraktFramuraGarlendaGenuaGiusteniceGorretoImperiaIsola Del CantoneIsolabonaJag ska till LigurienKairo MontenotteKryddaLådaLaiguegliaLeiviLericiLevantoLigurisk bägareLigurisk stenLoanoLorsicaLucinascoLumarzoMaglioloMaissanaMallareMarina Di AndoraMasoneMaximinMendaticaMezzanegoMignanegoMin dotterMoconesiMolini Di TrioraMonegliaMontalto LigureMontebrunoMontegrosso Pian LatteMonterosso Al MareMontoggioMurialdoNasinoOgre FeglinoOlivetta San MicheleOnzoOreroOrtonovoOrtoveroOsigliaOspedalettiPalleteraPerinaldoPiana CrixiaPietrabrunaPieve Di TecoPieve LigurePlodioPoggiPompeianPontedassioPontinvreaPorriumPortofinoPortovenerePropataQuilianorådjurRanzoRapalloReccoRezzoRezzoaglioRialtoRich Greenhouse 'Rik på SpeziabuktenRiomaggioreRiva LigureRoccavignaleRocchetta Di VaraRocchetta NervinaRonco ScriviaRondaninaRoussillonRovegnoSan Bartolomeo Al MareSan Biagio Della CimaSan Colombano CertenoliSan Lorenzo al MareSant'OlceseSanta Margherita LigureSanto Stefano Al MareSanto Stefano D'AvetoSanto Stefano Di MagraSarzanaSasselloSavignoneSavonaSeborgaSestri LevanteSjätte GodanoSoldanoSoriSpotornoStellanelloStjärnaStyrelseTaggiaTaggias vapenTallkotteTerzorioTesticoTiglietoToiranoTorrigliaTovo San GiacomoTribognaTrioraTusendelUrbeVagnValbrevennaVallebonaVallecrosiaVarazzeVarese LigureVarkenVasiaVendoneVentimigliaVernazzaVessalicoVezzano LigureVezzi PortioVilla FaraldiVillanova D'AlbengaVobbiaZignagoZoagliZuccarello
Яндекс.Метрика